Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz
  • 1. Ověření telefonního čísla

    Telefonní číslo vyžadujeme z bezpečnostních důvodů. Na toto telefonní číslo Vám zašleme aktivační SMS kód. Vaše telefonní číslo nebude použito pro jiné účely, než pro účely tohoto ověření a nebude ani viditelné. Telefon zadávejte BEZ MEZER A BEZ POMLČEK jako 123456789

    Ověření telefonu

  • 2. Opište číslený kód, který vám přišel SMS zprávou

    Ověření SMS

  • 3. Vyplňte krátký registrační formulář

    Registrace na web

    Heslo musí mít osm nebo více znaků. Může to být libovolná kombinace písmen, číslic a symbolů.  Nelze použít heslo, které je velmi slabé např. heslo1234, nebo heslo, které začíná nebo končí mezerou.

    Zvolte si prosím přezdívku zde na webu. Doporučujeme se vyhnout jménům politických, vojenských nebo náboženských osobností či událostí, nebo  jménům která by mohla být považována za urážlivá. Vhodný výběr přezdívky je i ve vašem zájmu. Pamatujte, že jste součástí komunity Školství.cz.

  • 4. Po přihlášení uvidíte Váš profil

    Můžete upravit různé sekce vašeho profilu a nahrát obrázek a fotografii. Všechny tyto sekce lze jednotlivě aktualizovat nebo odstraňovat vaše osobní informace.

    Profil spolužáka

  • Vyhledejte školu a založte vaši třídu

    Třídy na Školství.cz jsou ideálním způsobem, jak navázat spojení se spolužáky a přáteli z celé ČR. Spojte se s ostatními a získávejte aktuální informace o důležitých tématech a účastněte se zajímavých konverzací s přáteli. Ještě před tím, než třídu založíte se ujistěte, že stejnou třídu ve vaší škole nezaložil někdo před vámi. Seznam tříd najdete pod obecnými informacemi každé školy. Vámi založené třídy uvidíte ve vašem profilu na záložce "Třídy".

    Založení třídy