Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Charita Frýdek - Místek - Frýdek-Místek

Pracovní pozice PRACOVNÍK/PRACOVNICE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH - ZÁKLADNÍ VÝCHOVNÁ NEPEDAGOGICKÁ ČINNOST

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody (stravenky, přísp. na penzijní připojištění)
Místo výkonu práce Husova 3293
Frýdek
73801 Frýdek-Místek
Okres: Frýdek-Místek
Co od Vás Charita Frýdek - Místek požaduje Dovednosti: Práce s PC (uživatelská znalost MS Office)
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 26 000 do 27 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 04. 2023 do 31. 03. 2024
Co říká Charita Frýdek - Místek o pozici A11 z:27/1/2023 Náplň práce: - práce s dětmi a mladistvými ve Frýdku-Místku (venku na ulici) i v odpoledních hodinách - vedení dokumentace klientů - příprava a realizace preventivních aktivit, např. povídání s žáky základních škol - spolupráce na tvorbě metodických materiálů - podílení se na přípravě projektů při využití vlastní kreativity - spolupráce s externími a interními odborníky. Požadujeme: * minimálně - vzdělání v oblasti sociální práce a příbuzných oborech dle požadavků dle §116 odst. 5 zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách - způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost a zdravotní způsobilost - uživatelská znalost práce na MS Office - pozitivní vztah k dětem a mládeži ze sociálně znevýhodněného prostředí - komunikativnost a empatický přístup - organizační schopnosti - schopnost adekvátně řešit krizové situace - schopnost spolupracovat v týmu i samostatně * doporučeně - očkování proti hepatitidě typu B - řidičský průkaz skupiny B - zkušenosti v oboru práce s dětmi a mládeží - orientace v problematice sociálních služeb - ochota vzdělávat se. Nabízíme: - finanční ohodnocení dle mzdového předpisu Charity Frýdek-Místek, 26.000-27.500 Kč - pravidelné odborné vzdělávání, 6 týdnů dovolené, stravenky, příspěvek na penzijní připojištění, služební telefon a notebook, flexibilní pracovní doba - kreativní práce v dynamickém flexibilním týmu - pracovní smlouvu na rok s možností prodloužení - možnost seberealizace, práce na sobě, zkoumání a posouvání vlastních možností - předpokládaný nástup duben 2023. Přihlášku spolu se strukturovaným životopisem zasílejte do 28. 02. 2023 elektronicky na e-mail jobs@charitafm.cz. Výběrové řízení je dvoukolové a průběžné, k ústnímu pohovoru budou pozváni vybraní kandidáti. Nevyžádané zaslané přihlášky se nevracejí a zaslání uchazeči souhlasí se zpracováním svých údajů pro účely výběrového řízení.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Charita Frýdek - Místek
Husova 3293
Frýdek
73801 Frýdek-Místek
Kontaktní osoba Markéta Eliášová

Místo výkonu práce na mapě

Husova 3293, 73801 Frýdek-Místek - Frýdek

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 887 uživatelů