Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TKR JAŠEK, s.r.o. - Rožnov pod Radhoštěm

Pracovní pozice Projektant - technik v oblasti telekomunikací

Místo výkonu práce Nádražní 628
75661 Rožnov pod Radhoštěm
Okres: Vsetín
Co od Vás TKR JAŠEK, s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 30 000 do 34 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká TKR JAŠEK, s.r.o. o pozici Náplň práce: - práce s dokumentací telekomunikačních sítí - komunikace s dodavateli, investory, zadavateli projektů, projektanty souvisejících profesí - zpracování předběžných cenových nabídek a projektových rozpočtů - prohlídky a zaměření místa stavby - součinnost a výpomoc obchodnímu úseku Požadujeme: - aktivní používání programů MS Office (Excel, Word, …), pasivní znalost grafických programů (jeden z Auto CAD, MicroStation, PowerDraft, Corel Draw, …) - znalost struktury a tvorby výkazu výměr - řidičský průkaz skupiny B - výhodou orientace ve stavebním zákoně vč. vyhlášek a související legislativy, v technických normách a předpisech - ochota učit se novým věcem - vstřícné vystupování při komunikaci, samostatnost, odpovědnost, trestní bezúhonnost - časová flexibilita - nástupní mzda dle vzdělání, zkušeností, šíře znalostí a odborného záběru + prémie - anglický jazyk není podmínkou, ale je výhodou Zaměstnanecké výhody: zázemí rodinné firmy, zaučení/zaškolení, různorodá náplň práce (v exteriéru i interiéru), průběžné rozšiřování profesních dovedností s cílem stát se samostatným projektantem, pravidelná valorizace mzdy, firemní tarif, příspěvek na nákup mobilního telefonu, celoroční odměna (Vánoční plat), příspěvek na stravování, příspěvek důchodové připojištění případně investiční životní pojištění. První kontakt: osobně nebo telefonicky (po-pá 7-15 h.) popř.emailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TKR JAŠEK, s.r.o.
Nádražní 628
75661 Rožnov pod Radhoštěm
Kontaktní osoba Marie Machová

Místo výkonu práce na mapě

Nádražní 628, 75661 Rožnov pod Radhoštěm

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 819 uživatelů