Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Charita České Budějovice - České Budějovice

Pracovní pozice SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/ICE- osobní asistence

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody (možnost dalšího vzdělávání)
Místo výkonu práce České Budějovice
Okres: České Budějovice
Co od Vás Charita České Budějovice požaduje Dovednosti: Práce s PC
Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Práce s PC - internet a elektronická pošta
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 30 800 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Charita České Budějovice o pozici Hledáte smysluplnou práci? Je pro Vás důležité, aby Vaše činnost byla užitečná a potřebná? Charita České Budějovice je nestátní nezisková církevní organizace, poskytující zdravotní a sociální služby na území města České Budějovice a v přilehlých obcích. Zaměřujeme se na pomoc lidem v nouzi. Naší dlouhodobou vizí je pomáhat těm nejzranitelnějším, kteří by jinak zůstali bez pomoci. Popis pracovní pozice: provádění sociálního šetření u zájemců/klientů služby; vedení příslušné dokumentace související s poskytováním služby; odpovědnost za vytváření individuálních plánů a zavádění Standardů kvality do služby; zajišťování sociálního poradenství; odpovědnost za kvalitu poskytované péče dle Standardů kvality sociálních služeb; koordinace poskytování sociální služby (plánování služeb), komunikace s uživateli a jejich rodinnými příslušníky; přímá práce s uživateli osobní asistence. Požadujeme: podmínkou je minimální stupeň vzdělání: VOŠ/VŠ zaměření na sociální práci, sociální pedagogika, sociálně právní činnost atd., který ukládá zákon č. 108/2006 Sb., zákona o sociálních službách; způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost; dobré vyjadřovací a komunikační dovednosti; schopnost empatie a sociálního cítění, trpělivost; odborné znalosti v oblasti sociálních služeb, Standardů kvality sociálních služeb, Individuálního plánování; řidičský průkaz skupiny B (výhodou); vysokou míru zodpovědnosti a samostatnosti; schopnost týmové spolupráce; práce v sociálních službách a zkušenost s vedením menšího týmu výhodou; znalost práce s PC (Word, Excel, internet a elektronická pošta). Nabízíme: smysluplnou práci; smlouvu na dobu určitou; nástupní mzdu 30.800 Kč, osobní ohodnocení po zapracování, odměny; 2 dny sick days; 25 dní dovolené; zázemí stabilní společnosti, příjemné pracovní prostředí; možnost dalšího vzdělávání. Místo výkonu práce: České Budějovice Pokud Vás nabídka zaujala a splňujete požadavky, zašlete e-mailem strukturovaný životopis a motivační dopis vedoucí služby osobní asistence paní Pavlíně Petráskové, Dis., na e-mail: pavlina.petraskova@cbudejovice.charita.cz, pro více informací volejte na tel. číslo: 731 604 411. Nebo na personální oddělení na e-mail: personalni@cbudejovice.charita.cz.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Charita České Budějovice
České Budějovice
Kontaktní osoba Ing. Renata Vobejdová

Místo výkonu práce na mapě

České Budějovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1425 uživatelů