Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Vězeňská služba České republiky - Horní Slavkov

Pracovní pozice Investiční referent stavebního referátu

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce Hasičská 785
35731 Horní Slavkov
Okres: Sokolov
Co od Vás Vězeňská služba České republiky požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 26 890 do 37 870 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 29. 02. 2024
Co říká Vězeňská služba České republiky o pozici Knafová Michaela Ing. tel.: 352 660 204; 602 555 793, Po - Pá 7:00 - 15:00 hod. e-mail: mknafova@vez.hsl.justice.cz Požadujeme: - vyšší odborné vzdělání nebo minimálně středoškolské vzdělání s maturitou (stavební směr výhodou), - občanství České republiky, - zdravotní a osobnostní způsobilost, - schopnost týmové práce, spolehlivost, bezúhonnost, - praxe v oboru výhodou, - znalost práce na PC. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nabízíme: - 25 dní řádné dovolené + 5 dní indispozičního volna, - uvedené platové ohodnocení se odvíjí od uznatelné praxe, včetně zvláštního příplatku, - pracovní doba od 6:30 do 15:00 hod, - pracovní poměr na dobu určitou v délce 1 roku, dále možnost doby neurčité. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Strukturovaný životopis zasílejte na email mknafova@vez.hsl.justice.cz, Zaměstnanecké výhody: - příspěvky na kulturu, sport, rekreaci, vzdělávání aj., - možnost čerpání bezúročních půjček, - sportovní vyžití (vlastní posilovna, sauna), - odměny při životním a pracovním výročí, - závodní stravování, - možnost dalšího vzdělávání.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Vězeňská služba České republiky
Hasičská 785
35731 Horní Slavkov
Kontaktní osoba Mgr. Jiří Prančl

Místo výkonu práce na mapě

Hasičská 785, 35731 Horní Slavkov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 526 uživatelů