Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Sokolov - Sokolov

Pracovní pozice Úřednice/úředník zajišťující projednávání přestupků zejména proti bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích a rozhodování o nich a vedení souvisejících řízení

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce Rokycanova 1929
35601 Sokolov
Okres: Sokolov
Co od Vás Město Sokolov požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 24 390 do 35 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Město Sokolov o pozici Pracovní poměr na dobu určitou (zástup za mateřskou a navazující rodičovskou dovolenou), nástup 1.3.2023, popř. dle dohody. Projednávání přestupků a rozhodování o nich a vedení souvisejících řízení. Požadavky: - Velmi dobrá uživatelská znalost práce s počítačem (MS Office, internet) - Velmi dobrá znalost českého jazyka slovem i písmem Výhodou: - Praxe při projednávání přestupků, - Vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu právo a právní věda, právo nebo bezpečnostně právní studia na vysoké škole v České republice - Alespoň rámcová znalost souvisejících právních předpisů, zejména zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 250/2016 Sb. o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich, zákona č. 500/2004 Sb. správní řád, ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 361/2000 Sb. , o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů (zákon o silničním provozu), ve znění pozdějších předpisů - Řidičské oprávnění skupiny B (aktivní řidič). Zaměstnanecké výhody: pružná pracovní doba, stravenky, 25 dnů dovolené, indispoziční volno, ošatné, měsíční příspěvek sociální fond, možnost příspěvku na jazykový kurz, možnost získání městského (služebního) bytu Náležitosti, místo a způsob podání přihlášky naleznete na stránkách města www.sokolov.cz v části volná pracovní místa. Termín odevzdání přihlášek: do 9.2.2023 Kontaktní osoba: Miluše Bartošová, DiS., tel: 354 228 153
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Sokolov
Rokycanova 1929
35601 Sokolov
Kontaktní osoba Miluše Bartošová DiS.

Místo výkonu práce na mapě

Rokycanova 1929, 35601 Sokolov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1403 uživatelů