Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 16 - Praha

Pracovní pozice referenti Odboru občansko správního (PODATELNA)

Místo výkonu práce Václava Balého 23 / 3
Radotín
15300 Praha
Okres: Hlavní město Praha
Co od Vás MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 16 požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 21 800 do 27 260 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 16 o pozici Mrázková Petra Bc, tel.: 234128202, e-mail: Petra.Mrazkova@praha16.eu Po uzávěrce přihlášek bude výběrovou komisí stanoven další přůběh výběrového řízení. Stanovené podmínky: vzdělání minimálně středoškolské s maturitní zkouškou, znalost práce s PC (Microsoft Office, MS Outlook, Internet, právní informační systém), komunikační schopnosti a příjemné vystupování, psychická odolnost, samostatnost, flexibilita, spolehlivost, pečlivost, pozitivní přístup k práci. Pracovní náplň: evidování a vyřizování příchozí a odesílané pošty Městské části Praha 16 v analogové i digitální podobě, poskytování základních informací o chodu úřadu občanům, obsluha telefonní ústředny, přijímání a evidence požadavků na hlášení v místním rozhlase, vedení agendy plakátování na veřejných plakátovacích plochách, vysílání pravidelné relace v místním rozhlase, v případě potřeby zajištění mimořádného hlášení, evidování a zpracovávání souhrnného přehledu o stížnostech, peticích a o poskytování informací. Nástupní mzda dle započtené praxe. Kompletní informace k nabídce naleznete na www.praha16.eu v odkazu Úřad - Volná místa. Pouze písemné přihlášky do výběrového řízení, a to se všemi požadovanými náležitostmi (nejpozději do 15.2.2023 do 12.00 hodin). Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, dny placeného zdravotního volna, osobní příplatek po zkušební době, stravenky, paušální příspěvek ze SFZ, přátelské prostředí menšího úřadu
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 16
Václava Balého 23 / 3
Radotín
15300 Praha
Kontaktní osoba Bc Petra Mrázková

Místo výkonu práce na mapě

Václava Balého 23/3, 15300 Praha - Radotín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1653 uživatelů