Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Charita Valašské Meziříčí - Valašské Meziříčí

Pracovní pozice Pracovníci v sociálních službách - Denní centrum Valašské Meziříčí

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (1 týden dovolené navíc)
Zvláštní prémie (form osobního přípatku po zkušební době)
Místo výkonu práce Zámecká 921
Krásno nad Bečvou
75701 Valašské Meziříčí
Okres: Vsetín
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 11 600 do 12 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 30. 01. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká Charita Valašské Meziříčí o pozici PRACOVNÍCI V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH - DENNÍ CENTRUM VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Co Vás u nás čeká: o budete vytvářet podmínky pro zajištění základních životních potřeb klientů, zejména v oblasti poskytnutí stravy a osobní hygieny v prostorách Denního centra ve Valašském Meziříčí o budete komunikovat s klienty a poskytovat základní poradenství při vyřizování osobních záležitostí o budete podporovat klienty poskytnutím krizových potravin a materiální pomocí o budete spolupracovat s klienty při řešení jejich nepříznivé situace o požadujeme samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost, sociální cítění a porozumění o absolvovaný kurz pracovníka v sociálních službách je výhodou o pokud nesplňujete požadavek pro odborné vzdělání, je potřeba absolvovat rekvalifikační kurz nejpozději do 18ti měsíců ode dne nástupu o neobejdete se bez čistého trestního rejstříku a dobrého zdravotního stavu. Výhodou je ŘP sk. B. Co můžete očekávat od nás: o zajímavou a pestrou práci, která dává smysl o tvůrčí práci v malém kolektivu významné organizace, která je největším poskytovatelem sociálních služeb v regionu o tým vyškolených spolupracovníků v oblasti sociálních služeb o zkrácený úvazek (50%) na dobu určitou o 1 týden dovolené navíc, odměny o základní nástupní mzdu při zkráceném úvazku 11.600,- Kč až 12.500,- Kč v závislosti na délce praxe, po zkušební době její navýšení formou osobního příplatku První kontakt: telefonicky na čísle 735 700 980 v době od 8:00-14:30 hodin, e-mailem na adresu romana.kladivova@valmez.charita.cz nebo osobně v sídle firmy, Kpt. Zavadila 1345, Valašské Meziříčí. Na výběrovém řízení , které bude upřesněno vybraným uchazečům.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Charita Valašské Meziříčí
Zámecká 921
Krásno nad Bečvou
75701 Valašské Meziříčí
Kontaktní osoba Romana Kladivová

Místo výkonu práce na mapě

Zámecká 921, 75701 Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 769 uživatelů