Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Nissens Cooling Solutions Czech, s.r.o. - Olomouc

Pracovní pozice Operátor/operátorka - finální montáž

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce Na Statkách 638 / 3
Slavonín
78301 Olomouc
Okres: Olomouc
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 30 000 do 34 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 6
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 02. 2023
Co říká Nissens Cooling Solutions Czech, s.r.o. o pozici Nástup možný ihned. Jsi duchem strojař a nebaví tě pásová výroba? Umíš za to vzít a vyznáš se v technické dokumentaci? Ano? Přidej se k nám! U nás tě čeká: pestrá práce, při které budeš spolu s kolegou kompletovat chladicí zařízení a systémy pro větrné elektrárny montáž v souladu s technickou dokumentací a pracovními postupy práce v nové, čisté hale a na dobře vybaveném pracovišti (polohovací stůl, příruční jeřáby a další) Samozřejmostí je plná podpora team leadera a supervizora výroby. Co od tebe potřebujeme SOU nebo SŠ vzdělání ideálně technického směru znalost čtení výkresové dokumentace manuální zručnost zodpovědný přístup k práci práci ve dvousměnném provozu Co u nás získáš smlouvu na dobu neurčitou strukturované mzdové ohodnocení odpovídající kvalifikaci a praxi nadstandardní příplatky, 13. plat příspěvek na dopravu do zaměstnání ve výši 2 Kč/km (mimo Olomouc) 5 týdnů dovolené příspěvek na oběd v závodní jídelně a stravenky (100 Kč) za odpolední směnu benefity při životních a pracovních příležitostech V Nissens Cooling Solutions všem zaměstnancům nabízíme práci ve stabilní a silné mezinárodní strojírenské společnosti se 100letou historií a velkým potenciálem do budoucna, nové a velmi pěkné pracovní prostředí s vybudovaným zázemím pro zaměstnance propracovaný systém zaškolení Zaujalo tě to? Jdeš do toho s námi? Skvělé! Pošli svůj životopis a domluvíme se na osobní schůzce.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Nissens Cooling Solutions Czech, s.r.o.
Na Statkách 638 / 3
Slavonín
78301 Olomouc
Kontaktní osoba Mgr. Holubíková

Místo výkonu práce na mapě

Na Statkách 638/3, 78301 Olomouc - Slavonín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 532 uživatelů