Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Úřád vlády České republiky - Praha

Pracovní pozice ředitel/ka Odboru komunikace o evropkých záležitostech v Úřadu vlády ČR

Místo výkonu práce nábřeží Edvarda Beneše 128 / 4
Malá Strana
11800 Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 34 840 do 51 530 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 28. 02. 2028
Co říká Úřád vlády České republiky o pozici Kontakt: MgA. Marek Hladký - hladky.marek@vlada.cz - znalost anglického jazyka odpovídající 2. úrovni znalosti jazyka. Údaje o podmínkách výkonu služby: Služba na služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru: Funkční období trvá 5 let. Místo výkonu služby: Praha Předpokládaným dnem nástupu do služby na služebním místě je: 1. března 2023 Délka stanovené týdenní služební doby je 40 hodin. Další údaje o podmínkách výkonu služby naleznete na internetové stránce Ministerstva vnitra: https://www.mvcr.cz/sluzba/soubor/ssp-c-3-2022-priloha-c-3b-podminky-vykonu-sluzby-text.aspx Podání žádosti: Termín podání žádosti do: 3. února 2023 Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného nebo žádosti o jmenování na služební místo představeného (dále jen "žádost") podané ve lhůtě do 3. února 2023, tj. v této lhůtě: " doručené služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu: státní tajemník v Úřadu vlády ČR, nábřeží E. Beneše 128/4, 118 01 Praha 1, " podané osobně na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese, " podané v elektronické podobě podepsané uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu (posta@vlada.cz), nebo " podané v elektronické podobě prostřednictvím datové schránky (ID datové schránky služebního úřadu: trfaa33). Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotevírat" a slovy "Výběrové řízení na služební místo ředitel/ka Odboru komunikace o evropských záležitostech v Úřadu vlády ČR, čj. 3474/2023-UVCR. V žádosti je žadatel povinen uvést ID datové schránky nebo elektronickou adresu, na kterou mu budou doručovány písemnosti ve výběrovém řízení. Odkaz: https://www.vlada.cz/cz/urad-vlady/nabidka-zamestnani/oznameni-o-vyhlaseni-vyberoveho-rizeni-na-sluzebni-misto-reditele-reditelky-odboru-komunikace-o-evropskych-zalezitostech-202531/
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Služební poměr
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Úřád vlády České republiky
nábřeží Edvarda Beneše 128 / 4
Malá Strana
11800 Praha
Kontaktní osoba Ing. Michaela Výstupová

Místo výkonu práce na mapě

nábřeží Edvarda Beneše 128/4, 11800 Praha - Malá Strana

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 479 uživatelů