Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Diakonie ČCE - středisko celostátních programů a služeb - Praha

Pracovní pozice Poradkyně/Poradce Rané péče Diakonie ČCE

Místo výkonu práce Domažlická 1159 / 9
Žižkov
13000 Praha
Okresy:
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 37 600 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Diakonie ČCE - středisko celostátních programů a služeb o pozici Kam poslat: Michal David, tel.: 731527833, e-mail: david.michal@diakonie.cz Do týmu Rané péče Diakonie (součást Střediska celostátních programů a služeb Diakonie ČCE) hledáme novou kolegyni/ kolegu na pozici poradce rané péče pro terénní práci s rodinami s dětmi s mentálním, pohybovým a kombinovaným postižením, poruchami autistického spektra nebo opožděným vývojem (0 -7 let) na území hlavního města Praha. Co poradenská práce obnáší? Podporu a provázení rodin s dítětem se speciálními potřebami v domácím prostředí rodiny, podporu v obdobích krize, poskytování odborného poradenství v oborech, které souvisejí s problematikou postižení/ohrožení dítěte. Koho hledáme? o osobnostně zralého člověka s respektujícím vztahem k lidem, o se schopností samostatné práce i týmové spolupráce, o s dobrými komunikačními schopnosti a milým vystupováním, o absolventa VŠ či VOŠ se zaměřením na sociální práci, speciální pedagogiku, sociální pedagogiku, psychologii, fyzioterapii či ergoterapii o s trestní bezúhonností, o na 1,0 pracovního úvazku. Uvítáme zkušenosti v oblasti podpory rodiny, s prací s dětmi raného nebo předškolního věku, s lidmi se zdravotním postižením, dále i znalost prostředí nestátních neziskových organizací. A obzvlášť vítáno je nadšení pro práci! Co nabízíme? o samostatnou a tvůrčí práci v zajímavém oboru, o podporující a inspirující tým s dlouholetou praxí, o různorodost pracovních činností, o flexibilní pracovní dobu, o možnost dalšího vzdělávání o mzdu 37 600,- Kč (po uplynutí zkušební doby). Nástup bude možný od dubna 2023. Více informací o nás najdete na stránkách www.rana-pece.cz. Kontakt Diakonie Českobratrské církve evangelické David Michal Čajkovského 1640/8 13000 Praha 3 - Žižkov Česká republika e-mail: david.michal@scps.diakonie.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Diakonie ČCE - středisko celostátních programů a služeb
Domažlická 1159 / 9
Žižkov
13000 Praha
Kontaktní osoba David Michal

Místo výkonu práce na mapě

Domažlická 1159/9, 13000 Praha - Žižkov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 779 uživatelů