Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Rejstřík trestů - Praha

Pracovní pozice referent v odboru evidence

Místo výkonu práce Soudní 988 / 1
Nusle
14000 Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 20 000 do 28 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 28. 02. 2025
Co říká Rejstřík trestů o pozici Kontakt: e-mail: mzemanova@rejtr.justice.cz Upřesňujici informace: znalost prace na PC (MS Office) na u.ivatelske urovni . znalost anglickeho jazyka (st.edn. nebo alespo. mirn. pokro.ilou znalost pro osobni komunikaci v ramci podavani .adosti o vypis z Rejst.iku trest.) . schopnost zakladni orientace v pravnich p.edpisech nezbytnych k vykonu sjednane prace a schopnost jeji aplikace na danou problematiku . vyhotoveni vypis. a opis. z evidence Rejst.iku trest. dle zakona .. 269/1994 Sb., o Rejstřiku trest. . ov..eni aktualnosti zaznamu o odsouzeni ve vypisu z evidence Rejst.iku trest. . zpracovani udaj. o odsouzeni a dal.ich skute.nosti d.le.itych pro zapis v evidenci Rejst.iku trest. . vy.izeni osobn. podanych .adosti o vypis z evidence Rejst.iku trest. na zaklad. p.edlo.enych doklad. a .adosti o p.istup k osobnim udaj.m dle ˜ 28 zakona .. 110/2019 Sb., o zpracovani osobnich udaj. . ov..eni shody osobnich udaj. uvedenych na .adosti s udaji v databazi evidence Rejst.iku trest. nebo s udaji zakladnich registr. Zam.stnanecke vyhody: Odměňovani v souladu se zakonikem prace a na.izenim vlady .. 341/2017 Sb., odm..ovani zam.stnanc. ve ve.ejnych slu.bach a sprav., ve zněni pozdějšich předpis.. Pracovni misto se nachazi v 9 platove t.id. . osobni p.iplatek a mimo.adne odm.ny . stravenky v hodnot. 100 K./den . 5 dni indispozi.niho volna . 25 dni dovolene . možnost sebevzd.lavani (školeni) . v p.ipad. dobre spoluprace mo.nost vykonu prace z jineho mista (homeoffice) . služebni telefon a notebook . p.ijemne pracovni prost.edi, maly kolektiv
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Rejstřík trestů
Soudní 988 / 1
Nusle
14000 Praha
Kontaktní osoba Jitka Povolná

Místo výkonu práce na mapě

Soudní 988/1, 14000 Praha - Nusle

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1901 uživatelů