Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

KOVOSVIT MAS Management, a.s. - Sezimovo Ústí

Pracovní pozice analytik/čka IS/IT

Místo výkonu práce náměstí Tomáše Bati 419
39102 Sezimovo Ústí
Okres: Tábor
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 35 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká KOVOSVIT MAS Management, a.s. o pozici Náplň práce: - řízení požadavků klíčových uživatelů ERP - řízení projektů v IT - návrh efektivního běhu informačního systému - aplikace moderních metod - zodpovědnost za rychlé a úspěšné řešení problémů - analýza procesů a potřeb organizace - návrh nápravných řešení - technologie SQL , MS Excel, UML, ETL. CO SI PŘEDSTAVUJEME, ŽE NÁM NABÍDNETE? - VŠ vzdělání matematického nebo IT směru - praxe v oboru 2 roky a více - znalost SQL (MS SQL a Informix výhodou) - znalost MS Windows Server prostředí - excel na odborné úrovni - znalost skladového hospodářství - znalost PHP, Nette, Doctrine2 - analytické myšlení - znalost Linux Server prostředí (RedHat, Ubuntu) - psaní skriptů v ShellScriptu - znalost alespoň základních principů ERP ve velké společnosti - zkušenosti s podnikovými procesy ve výrobní firmě - znalost podvojného účetnictví a účetní osnovy - znalost IS MAX a Informix. Nabízíme: - zázemí tradiční strojírenské společnosti - zajímavé finanční ohodnocení - práce na HPP - pružná pracovní doba - 5 týdnů dovolené - odměny při životních a pracovních výročích - náborový příspěvek za doporučení - závodní stravování - penzijní připojištění - závodní lékař - Multisport kartu. Kontakt: telefonicky (Po-Pá: 8:00 - 16:00 hod.), e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt KOVOSVIT MAS Management, a.s.
náměstí Tomáše Bati 419
39102 Sezimovo Ústí
Kontaktní osoba Mgr. Markéta Břízová

Místo výkonu práce na mapě

náměstí Tomáše Bati 419, 39102 Sezimovo Ústí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1407 uživatelů