Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Sdružení TULIPAN, z.s. - Liberec

Pracovní pozice PSYCHOLOG/PSYCHOLOŽKA

Místo výkonu práce Frýdlantská 1351 / 15
Liberec I-Staré Město
46001 Liberec
Okres: Liberec
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 500 do 800 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Sdružení TULIPAN, z.s. o pozici Co vás čeká Práce psychologa na DPP/DPČ spočívá zejména v poskytování krizové intervence, psychologického poradenství a konzultací s klienty, převážně s osobami se zdravotním znevýhodněním. Konzultace s psychologem jsou realizovány v rámci pestrých aktivit a projektů Sdružení TULIPAN, např. v rámci Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi s duševním onemocněním, Sociální rehabilitace, Chráněného bydlení TULIPAN a dalších zajímavých projektů. Psycholog pracuje s velmi rozmanitou klientelou (děti, dospělí) na rozličných tématech (obtíže rodinné a partnerské, komunikační, výchovné a vzdělávací, psychosomatické atd.). Práce je realizována formou individuálních sezení psychologa s klientem. Nezbytnou součástí jsou administrativní úkony (zápis ze sezení, popř. vyhotovení odborné zprávy) Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít VŠ vzdělání zakončené titulem Mgr. (jednooborová psychologie), ochota pracovat s rozmanitou klientelou, samostatnost, zodpovědnost, schopnost týmové spolupráce, morální a občanská bezúhonnost. Výhodou bude, pokud budete umět Předchozí pracovní zkušenost/i na pozici psychologa, zkušenosti s psychodiagnostickými metodami, zkušenosti s vypracováváním odborných zpráv (např. pro OSPOD, soud), dlouhodobá odborná stáž či praxe, kurz krizové intervence, terapeutický výcvik. Co vám můžeme nabídnout Práci v rozvíjející se organizaci. Vzdělávání dle potřebnosti a vlastní preference, zaměstnanecké bonusy (pravidelné intervize, individuální i skupinové supervize), přátelský kolektiv stejně smýšlejících lidí, práci, která je prospěšná a má smysl. Hlásit se emailem nebo telefonicky v době od 8.30 do 13.30 hod.
Typ pracovního poměru Dohoda o provedení práce
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Sdružení TULIPAN, z.s.
Frýdlantská 1351 / 15
Liberec I-Staré Město
46001 Liberec
Kontaktní osoba Zuzana Ondrejčíková

Místo výkonu práce na mapě

Frýdlantská 1351/15, 46001 Liberec - Liberec I-Staré Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1075 uživatelů