Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Hostinné - Hostinné

Pracovní pozice Investiční referent - referentka

Místo výkonu práce Náměstí 69
54371 Hostinné
Okres: Trutnov
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 21 710 do 31 820 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 06. 2023
Co říká Město Hostinné o pozici INVESTIČNÍ TECHNIK - TECHNIČKA Pracovni náplň - příprava a realizace investic malého rozsahu - příprava podkladů pro vyběrové řízení - provádění technického dozoru stavebníka - příprava akcí v návaznosti na dotační tituly Pracovní poměr na dobu neurčitou Místo výkonu práce: Hostinné Platová třída: 9 + osobní ohodnocení po uplynutí zkušební doby Možný nástup: 01.06.2023 Požadavky na uchazeče dle zákona o úřednících územních samosprávných celků.: . občan ČR (nebo cizí státní občan s trvalým pobytem v ČR - nutnost ovládat český jazyk), . fyzická osoba, která dosáhla věku alespoň 18 let, . plná svéprávnost, . bezúhonnost (za bezúhonnou se nepovažuje fyzická osoba, která byla pravomocně odsouzena pro trestný čin spáchaný úmyslně, nebo pro trestný čin spáchaný z nedbalosti za jednání souvisejicí s výkonem veřejné správy, pokud se podle zákona na tuto osobu nehledí, jako by nebyla odsouzena). Kvalifikačníi předpoklad: minimalně střední vzdělání technického směru s maturitou (stavební směr výhodou) Další požadavky: . praxe v technickém oboru . schopnost řešit technické problémy a orientovat se v technické dokumentaci . orientace v oblasti stavebních předpisů . schopnost samostatného rozhodování i týmové práce . komunikační a organizační schopnosti v písemném i mluveném projevu . loajalita vůči zaměstnavateli . flexibilita, spolehlivost a systematičnost . pokročilá znalost práce na PC- MS Office . praxe ve státní správě či samosprávě výhodou K přihlášce připojte: a) strukturovaný profesní životopis, ve kterém uvedete údaje o dosavadních zaměstnáních, odborných znalostech a dovednostech týkajících se pracovní náplně, b) výpis z evidence rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem – pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením), c) ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Písemnou přihlášku je možno podat: - písemně na adresu Městský úřad Hostinné, Náměstí 69, 543 71 Hostinné, - osobně na podatelnu městského úřadu na stejné adrese, - v elektronické podobě do datové schránky města Hostinné ID: dgsbd5f, nejpozději dne 03.03.2023 do 11:00 h. Uzavřenou obálku označte heslem: „Výběrové řízení – investiční referent/ka“. Do výběrového řízení budou zařazeni uchazeči, kteří splní výše uvedené požadavky a dodají přihlášku se všemi povinnými náležitostmi. Bližší informace poskytne Ing. Monika Vacková, vedoucí odboru, na tel. 499 404 741, 777 311 826 nebo e-mailu majetek.vedouci@muhostinne.cz, informace jsou také na www.hostinne.info. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Hostinné
Náměstí 69
54371 Hostinné
Kontaktní osoba Ing. Dagmar Sahánková

Místo výkonu práce na mapě

Náměstí 69, 54371 Hostinné

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1284 uživatelů