Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Obec Býšť - Býšť

Pracovní pozice Referent/ka

Místo výkonu práce 133
53322 Býšť
Okres: Pardubice
Co od Vás Obec Býšť požaduje Dovednosti: Práce s PC (MS Office a informační technologie)
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jiné (výpis z rejstříku trestů (doloží se čestným prohlášením při pohovoru))
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 23 390 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 29. 02. 2024
Co říká Obec Býšť o pozici Druh práce a její charakteristika: a) přenesená působnost obce dle zákona o pozemních komunikacích, o ochraně přírody a krajiny, o svobodném přístupu k informacícm a dále činnost spojená se srpávou registru práv a povinností, CZECH POINTu a agendou spojenou se zajištěním provozuschopnosti jednotky dobrovolných hasičů. b) samostatná působnost obce: datová schránka, vedení spisové služby, úřední deska, podatelna, archivace, příprava podkladů pro jednání zasedání rady obce a zastupitelstva obce a následného pořizování zápsů, příprava pro činnost kontrolního výboru ZP, zajištění výběových řízení dle zákona o zadávání veřejných zakázek a směrnice rady obce, administrativa spojená s BOZP a PO u zaměstnanců ÚSC, příprava smluv, jejich evidence, správa webových stránek obce. Předpoklady pro výkon práce: - znalost zákona o obcích, správního řádi a ostatních právních předpisů se zaměřením na činnost obce - praxe ve veřejné správě a zkouška zvláštní odborné způsobilosti výhodou - schopnost samostatného rozhodování, týmové spolupráce, komunikační dovednosti a odolnost vůči stresu Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení na dobu neurčitou. 10. platová třída dle nařízení vlády č. 564/2006 o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů, stupe%n zařazení dle započitatelných let Lhůta pro podání přihlášek do 10 2 2023 do 10.00 hod. Zájemci se mohou přihlásit do výběrového řízení zasláním standardního životopisu s uvedením jména, příjmení, titulu, data a místa narození, státní příslušnosti, místa trvalého pobytu, kontaktních údajů (telefon, e-mail), datem a podpisem na e-mail starostka@byst.cz nebo jej zaslat na adresu Obecního úřadu Býšť v zalepené obálce s nápiem "Referent/ka - neotvírat" a to v termínu dle lhůty pro podání přihlášek. Přihláška bude předložena v českém jazyce.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Obec Býšť
133
53322 Býšť
Kontaktní osoba Petříková

Místo výkonu práce na mapě

Býšť 133, 53322 Býšť

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1566 uživatelů