Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

HPF CleanCat s.r.o. - Praha

Pracovní pozice Regionální manažer/ka (úklidové, strážní a speciální služby) - region Čechy (nástupní mzda 40 000 - 45 000 Kč)

Místo výkonu práce Dobronická 1257
Kunratice
14800 Praha
Okresy:
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 40 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 02. 2023
Co říká HPF CleanCat s.r.o. o pozici Popis pracovní pozice: - zodpovědností za přípravu a rozjezd nových zakázek, za jejich chod a ekonomické výsledky - zodpovědností za provoz zakázek podřízených manažerů oblasti - prováděním kontrolní činnosti podřízených (dodržování parametrů a ukazatelů, kvality úklidu, kontrola materiálního a technologického vybavení středisek) - jednáním se zákazníky a reporting nadřízenému - provoznímu řediteli - navrhováním a koordinací převodů technologií a vybavení s cílem zlepšit stav na zakázkách - optimalizací pracovních výkonů - účastí na pravidelných provozních poradách (min. 2x měsíčně) v Ostravě - náborem a zaučováním podřízených zaměstnanců - účastí na školeních a osvojováním si znalostí v oblasti ochrany životního prostředí, zabezpečování kvality, BOZP a PO Požadujeme: - min. SŠ vzdělání (ideálně technického nebo ekonomického směru) - dobrá znalost práce na PC (zejména MS Excel, internet) - orientace v základních ustanoveních zákoníku práce - podmínkou - praxe min. 5 let na vedoucí pozici - podmínkou - ŘP sk. B - aktivní řidič/ka (každodenní cestování - primárně v regionu Čechy, ale min. 2x měsíčně i do sídla společnosti v Ostravě) - min. pasívní znalost AJ - Vaší iniciativě směrem k vyhledávání možností rozšíření poskytovaných služeb se nebráníme (obchodní činnost ale nebude standardní náplní práce) - další požadavky: časová flexibilita, samostatnost, organizační schopnosti, analytické myšlení, vedení týmu Nabízíme: - možnost pracovat pro ryze českou společnost s 25letou historií a více než 1 700 zaměstnanci - pružnou pracovní dobu - k pracovní pozici standardně patří: mobilní telefon, notebook, služební automobil (ke služebním účelům) - zaučení na pozici - uvedení do problematiky úklidových, strážních a speciálních služeb - měsíční, roční a jiné odměny - stravenky (stravenkovou kartu) - každý občas nemusí být ve své kůži - od toho máme sick days - nepřilepíme Vás na kancelářskou židli - občas budete mít možnost pracovat z domova - nenecháme Vás v tom plavat - očekávejte vstřícnou spolupráci s kolegy z ostatních oddělení - interní i externí vzdělávání (odborná školení, měkké dovednosti a další) - 2x za rok pořádáme firemní společenskou nebo sportovní akci, abyste mohli blíže poznat své kolegy i mimo pracovní prostředí - předpokládaný termín nástupu: ihned / dohodou Mzda: nástupní mzda 40 000 - 45 000 Kč Místo výkonu práce: region Čechy (kancelář v Praze - Kunraticích)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt HPF CleanCat s.r.o.
Dobronická 1257
Kunratice
14800 Praha
Kontaktní osoba Marcela Ráková

Místo výkonu práce na mapě

Dobronická 1257, 14800 Praha - Kunratice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1691 uživatelů