Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Domov důchodců Černožice - Černožice

Pracovní pozice MASÉR / MASÉRKA

Místo výkonu práce Revoluční 84
50304 Černožice
Okres: Hradec Králové
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 24 500 do 31 900 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká Domov důchodců Černožice o pozici - Požadujeme: Min. SŠ vzdělání dle § 116 odst. 1b) zákona č. 108/2006 Sb o sociálních službách. Vzdělávací program masér pro sportovní a rekondiční masáž s působností mimo oblast zdravotnictví v rozsahu 150 hodin akreditovaný MŠMT doplnit do 15 měsíců, akrditovaný kurz pro pracovníky v sociálních službách přímá péče v rozsahu 180 hodin s možností doplnění do 18 měsíců ode dne nástupu. trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost, zdravotní (potravinářský průkaz), uživatelská znalost práce na počítači, profesionální přístup k práci, schopnost spolupráce v multidisciplinárním týmu, očkovaní proti hepatitidě typu B výhodou praxe výhodou, týmová spolupráce, schopnost komunikace a jednání s lidmi, profesionální přístup k práci, časová flexibilita,dobré platové podmínky včetně příplatků k platu dle Zákoníku práce (7. platová třída dle katalogu prací) - Náplň práce: činnosti zaměřené na nácvik a upevnění motorických dovedností, neléčebné masáže, tlakové masáže - Nabízíme: výhodné závodní stravování, odměny, dovolená 5 týdnů, školení, příspěvek z FKSP na rekreaci, masáže apod., moderní pracovní zázemí, přátelský kolektiv - Povinnosti k žádosti jsou: strukturovaný životopis (uvést jméno, příjmení, datum narození, adresu trvalého bydliště, telefonní a další kontakt na žadatele o pracovní pozici) Požadované doklady zasílejte na email: horka@doduce.cz, nebo doručte osobně či poštou na adresu: Domov důchodců Černožice, Revoluční 84, 503 04 Černožice. Informace na telefonu: 606 630 609 paní Alena Špetlová, vedoucí úseku zdravotních služeb, příp. Kosař Petr, tel.: 601 369 608, 495 705 212, e-mail: petr.kosar@doduce.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Domov důchodců Černožice
Revoluční 84
50304 Černožice
Kontaktní osoba Petr Kosař

Místo výkonu práce na mapě

Revoluční 84, 50304 Černožice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1626 uživatelů