Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

HPF CleanCat s.r.o. - Praha

Pracovní pozice Vedoucí úklidu - nástupní mzda od 35 000 Kč - pružná pracovní doba (Praha)

Místo výkonu práce Dobronická 1257
Kunratice
14800 Praha
Okresy:
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká HPF CleanCat s.r.o. o pozici Vaším hlavním úkolem bude zejména: - zodpovědnost za prováděné úklidové služby na svěřených zakázkách a jejich kontrola - jednání se zákazníky - vedení svěřeného týmu lidí - nábor zaměstnanců dle potřeby na jednotlivé zakázky - kancelářské práce související s pracovní činností (předfakturace, elektronická docházka,..) - zajišťování nákupu a objednávek provozního materiálu Očekáváme: - min. SŠ s mat. - podmínkou - zkušenosti s vedením lidí - profesionální přístup - základní znalost zákoníku práce - ŘP sk. B - podmínkou - samostatnost, organizační schopnosti, rozhodnost - vysoké pracovní nasazení a časovou flexibilitu (nejedná se o práci od - do) Rádi Vám nabídneme: - reálnou možnost profesního růstu - měsíční, roční a jiné odměny - pružnou pracovní dobu - jídelnu nemáme, ale poskytneme Vám stravenky (stravenkovou kartu) - každý občas nemusí být ve své kůži - od toho máme sick days - nepřilepíme Vás na kancelářskou židli - občas budete mít možnost pracovat z domova - nenecháme Vás v tom plavat - očekávejte vstřícnou spolupráci s kolegy z ostatních oddělení - interní i externí vzdělávání (odborná školení, měkké dovednosti a další) - předpokládaný termín nástupu: ihned / dohodou Místo výkonu práce: Praha a okolí
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt HPF CleanCat s.r.o.
Dobronická 1257
Kunratice
14800 Praha
Kontaktní osoba Marcela Ráková

Místo výkonu práce na mapě

Dobronická 1257, 14800 Praha - Kunratice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1214 uživatelů