Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Domov u studánky - Anenská Studánka

Pracovní pozice Účetní - referent majetkové správy

Jaké výhody nabízíme: Ubytování
Místo výkonu práce 41
56301 Anenská Studánka
Okres: Ústí nad Orlicí
Co od Vás Domov u studánky požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 19 000 do 27 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Domov u studánky o pozici Charakteristika vykonávané činnosti: - Úzce spolupracuje s ekonomkou, účetní a zásobovačem organizace. - Vede úplnou a průkaznou evidenci majetku organizace a provádí pravidelnou inventarizaci - od zařazení majetku, jeho technické zhodnocení, až po vyřazení a likvidaci, vč. evidence majetku dle jeho fyzického umístění a řešení změn. - Sleduje provoz vozidel organizace - zajišťuje žádanky, vede knihu jízd dle vozidel, eviduje nákupy a spotřebu PHM. - Zajišťuje konzultace s externím správcem počítačové sítě a podílí se na nákupech kancelářské techniky s příslušenstvím. - Vykonává správu ubytovny (vedení knihy ubytovaných, příprava smluv). - Vede evidenci nájemních smluv organizace, včetně přípravy smluv a dodatků, kontroluje platnost dokumentů. - Vede depozitní účty klientů, včetně úhrad za poskytované sociální služby. Požadavky: - SŠ vzdělání (ekonomického směru výhodou), orientace v účetnictví, skladovém hospodářství. - Schopnost vést a vytvářet databáze v programu Excel apod. (aplikace pro správu majetku a další potřebné softwary). - Bezúhonnost, způsobilost k právním úkonům. - Dobrý vztah k lidem s postižením. Nabízíme: - 5 týdnů dovolené - Možnost stravování za příznivé ceny - Pěkné pracovní prostředí - Možnost dalšího vzdělávání - Pro jednotlivce možnost ubytování Kontakt: telefonicky 7 - 13 hodin nebo e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Domov u studánky
41
56301 Anenská Studánka
Kontaktní osoba Mgr. Lenka Šilarová

Místo výkonu práce na mapě

Anenská Studánka 41, 56301 Anenská Studánka

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 686 uživatelů