Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Armáda spásy v České republice, z.s. - Šumperk

Pracovní pozice Aktivizační pracovník/ce

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody
Místo výkonu práce Vikýřovická 1495
78701 Šumperk
Okres: Šumperk
Co od Vás Armáda spásy v České republice, z.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 11 900 do 13 900 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 28. 02. 2024
Co říká Armáda spásy v České republice, z.s. o pozici Náplň práce: - Poskytování přímé podpory mužům a ženám od 18 let, kteří se ocitli v nepříznivé sociální situaci spojené se ztrátou bydlení - Aktivovat, udržet a rozvíjet pracovní a profesní dovednosti uživatelů služeb - Podpora uživatelů v oblasti smysluplného trávení volného času - Organizovat, řídit a kontrolovat práci uživatelů v aktivizačním programu (např. kontrola zeleně, veřejných prostranství, úklid areálu) - Koordinace na obecně prospěšných pracích a veřejné služby, dobrovolnické činnosti, veřejně prospěšných prací - Poskytování základního poradenství - Administrativa Požadujeme: - trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost - respektování křesťanských zásad Armády spásy - schopnost pracovat v týmu, komunikativnost, empatii, samostatnost a odpovědnost, - ochotu učit se, schopnost sebereflexe - zralou a psychicky odolnou osobnost - schopnost práce s jednotlivci i skupinou Vítáme: - praxi v sociální oblasti - kurz pracovníka v sociálních službách Hledáme pracovníka na novou pracovní pozici. Nabízíme smysluplnou a zajímavou práci v příjemném kolektivu a zázemí mezinárodní křesťanské organizace; podporu týmu; možnost supervize a dalšího vzdělání, možnost dlouhodobé spolupráce (možnost prodloužení smlouvy). Pracovní doba dle dohody. Pokud Vás tato nabídka zaujala, odešlete svůj strukturovaný životopis a motivační dopis do 12.2.2023 elektronicky na email: tomas.prochazka@armadaspasy.cz. V případě dotazů můžete volat od pondělí do pátku 8-15 hod na telefonní číslo 773 770 294.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Armáda spásy v České republice, z.s.
Vikýřovická 1495
78701 Šumperk
Kontaktní osoba Kateřina Divišová

Místo výkonu práce na mapě

Vikýřovická 1495, 78701 Šumperk

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 699 uživatelů