Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Státní zdravotní ústav - Praha

Pracovní pozice Specialisté v oblasti ochrany veřejného zdraví

Místo výkonu práce Šrobárova 49 / 48
Vinohrady
10000 Praha
Okres: Hlavní město Praha
Co od Vás Státní zdravotní ústav požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 27 250 do 43 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 23. 01. 2023 do 23. 01. 2024
Co říká Státní zdravotní ústav o pozici Matějů Ladislava Ing., tel.: 267 082 456, e-mail: ladislava.mateju@szu.cz Požadujeme: VŠ vzdělání přírodovědného zaměření, ochota učit se novým postupům, schopnost samostatné práce a prezentace výsledků na národních a mezinárodních odborných setkáních, praxe v oblasti mikrobiologie nebo molekulární biologie výhodou, atestace v oboru mikrobiologie nebo AKK kurz výhodou, uživatelská znalost práce na PC, nutná znalost ČJ slovem i písmem, základní znalost AJ slovem i písmem, řidičský průkaz výhodou Hlavní náplň činnosti: práce v akreditované mikrobiologické laboratoři zahrnující vzorkování v terénu, mikrobiologické kultivační rozbory environmentálních vzorků, odpadů a podobných matric, vedení dokumentace akreditované laboratoře, optimalizace pracovních postupů a zavádění nových metod, spolupráce při řešení národní surveillance odpadních vod pomocí molekulárních metod ( qPCR, dPCR). Strukturovaným profesním životopisem, kopií dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání doručte, prosím, na adresu nebo na níže uvedený e-mail. Zaměstnanecké výhody: Pružná pracovní doba, příspěvek na stravování, dovolená v délce 5 týdnů, dodatková dovolená, indispoziční volno, karta MultiSport, firemní školka
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Státní zdravotní ústav
Šrobárova 49 / 48
Vinohrady
10000 Praha
Kontaktní osoba Hana Obdržálková

Místo výkonu práce na mapě

Šrobárova 49/48, 10000 Praha - Vinohrady

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2016 uživatelů