Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Úřad práce České republiky - Kroměříž

Pracovní pozice odborný/vrchní referent/ka – ověřovatel/ka SSP, PP a NV v Oddělení SSP a dávek PP

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (5 týdnů dovolené, 5 dní (sick days), 1 den na vyřízení osobních záležitostí)
Zvláštní prémie (Osobní příplatek, Osobní příplatek, Odměny)
Jiné výhody (příspěvky z FKSP, stravenky 90 Kč, odměny k životním a pracovním výročí)
Místo výkonu práce Kotojedská 269 / 1
76701 Kroměříž
Okres: Kroměříž
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 24 100 do 31 820 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Úřad práce České republiky o pozici Úřad práce České republiky - Krajská pobočka ve Zlíně, Kontaktní pracoviště Kroměříž - Hlavní popis činnosti vykonávané na služebním místě: Zajišťuje agendu státní sociální podpory a dávek pěstounské péče a dávky náhradního výživného. Provádí formální a věcnou kontrolu přijaté a zpracované žádosti o nepojistné sociální dávky, primárně dávek státní sociální podpory, dávek pěstounské péče a dávky náhradního výživného. V rámci oddělení provádí poradenskou činnost u zvlášť složitých případů. Vede spisovou dokumentaci podle spisového řádu a zajišťuje její archivaci. - Služba na služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Předpokládaným dnem nástupu do služby na služebním místě je 1. březen 2023. Délka stanovené týdenní služební doby je 40 hodin. Další údaje o podmínkách výkonu služby naleznete na internetové stránce Ministerstva vnitra https://www.mvcr.cz/sluzba/soubor/ssp-c-3-2022-priloha-c-3b-podminky-vykonu-sluzby-text.aspx. - Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna (sick days), 1 den volna na vyřízení osobních záležitostí, stravenky v hodnotě 90 Kč, příspěvky z fondu kulturních a sociálních potřeb, odměny k životním a pracovním výročím - Výběrového řízení na výše uvedené služební místo se v souladu se zákonem může zúčastnit žadatel, který, splňuje základní předpoklady stanovené zákonem, tj.: a) je státním občanem České republiky, b) dosáhl věku 18 let, c) je plně svéprávný, d) je bezúhonný, e) dosáhl vzdělání stanoveného zákonem pro toto služební místo, f) má potřebnou zdravotní způsobilost - K žádosti dále žadatel přiloží: strukturovaný profesní životopis. - Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 1. února 2023, tj. v této lhůtě zaslané prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu sídla organizačního útvaru služebního úřadu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka ve Zlíně, Čiperova 5182, 760 42 Zlín, nebo osobně podané na podatelnu organizačního útvaru služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu organizačního útvaru služebního úřadu podatelna.zl@uradprace.cz nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID iqqzpzd. Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotevírat“ a slovy „Výběrové řízení č.j. UPCR-2023/7670-78099814“. V žádosti je žadatel povinen uvést ID datové schránky nebo elektronickou adresu, na kterou mu budou doručovány písemnosti ve výběrovém řízení. - Celkové znění místa naleznete na https://www.uradprace.cz/web/cz/-/odborny-vrchni-referent-overovatel-ssp-pp-a-nv-kop-kromeriz-01-02-2023
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Úřad práce České republiky
Kotojedská 269 / 1
76701 Kroměříž
Kontaktní osoba Ing. Mgr. Josef Pospíšilík

Místo výkonu práce na mapě

Kotojedská 269/1, 76701 Kroměříž

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 744 uživatelů