Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Úřad práce České republiky - Litvínov

Pracovní pozice VRCHNÍ REFERENT/-KA/RADA - SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK

Místo výkonu práce U Zámeckého parku 2000
Horní Litvínov
43601 Litvínov
Okres: Most
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 23 390 do 34 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 03. 2023
Co říká Úřad práce České republiky o pozici VRCHNÍ REFERENT/-KA/RADA - SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK v Oddělení PnP a DOZP Odboru Kontaktního pracoviště v Litvínově Krajské pobočky ÚP ČR v Ústí nad Labem. Hlavní popis:: 13 Nepojistné sociální dávkové systémy 14 Sociální služby, sociální práce a sociálně-právní ochrana dětí, rodinná politika Na služebním místě jsou vykonávány zejména následující činnosti: Řešení sociálně-právních a sociálně zdravotních problémů klientů aplikací odborných metod sociální práce, diagnostická činnost, poradenství; účast na jednání se správními orgány a jinými organizacemi v zájmu klientů. Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen "žádost") podané ve lhůtě do 9. února 2023, tj. v této lhůtě doručené služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu Úřad práce ČR, Kontaktní pracoviště v Mostě, tř. Budovatelů 1989, 434 01 Most, podané osobně na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese, podané v elektronické podobě podepsané uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu podatelna.mo@uradprace.cz, nebo podané v elektronické podobě prostřednictvím datové schránky ID 8i9zpsy. Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotevírat" a slovy "Výběrové řízení č.j. UPCR-2023/8545-78099813". V žádosti je žadatel povinen uvést ID datové schránky nebo elektronickou adresu, na kterou mu budou doručovány písemnosti ve výběrovém řízení. Bližší informace na: https://www.uradprace.cz/web/cz/-/vrchni-referent-rada-socialni-pracovnik-kop-litvinov-09-02-2023
Typ pracovního poměru Služební poměr
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Úřad práce České republiky
U Zámeckého parku 2000
Horní Litvínov
43601 Litvínov
Kontaktní osoba Karina Džuganová

Místo výkonu práce na mapě

U Zámeckého parku 2000, 43601 Litvínov - Horní Litvínov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 977 uživatelů