Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Auto MERCIA a.s. - Chrudim

Pracovní pozice Automechanik, autoelektrikář

Místo výkonu práce Dašická 1228
Chrudim IV
53701 Chrudim
Okres: Chrudim
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 33 000 do 55 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Auto MERCIA a.s. o pozici Místo výkonu práce: Chrudim Náplň práce: diagnostika a odstraňování závad, mechanické opravy vozů ŠKODA, montáže autopříslušenství (např. tažného zařízení, zamykání zpátečky, parkovacích senzorů, apod.), příprava nových vozů ŠKODA Požadavky: vyučení v oboru automechanik / autoelektrikář / autotronik, min. 1 rok praxe v oboru, spolehlivost, pečlivost, zodpovědnost, aktivní přístup, manuální zručnost, schopnost práce v týmu, znalost práce na PC pro práci s diagnostikou, řidičský průkaz sk. B Nabízíme: finanční ohodnocení odpovídající úrovni znalostí a pracovnímu nasazení; odborná školení, profesní růst v rámci oboru; práce s moderní technikou a přístup k nejnovějším technologiím; zaměstnanecké benefity; zázemí silné a stabilní společnosti; jistý pracovní poměr v případě odpovídajících výsledků ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: podnikové stravování, zaměstnanecké benefity, odborná školení, pracovní oděv První kontakt učiňte, prosím, na výše uvedeném telefonním čísle Po-Pá od 8 do 17 hod. nebo na e-mailové adrese.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Auto MERCIA a.s.
Dašická 1228
Chrudim IV
53701 Chrudim
Kontaktní osoba Lukáš Stejskal

Místo výkonu práce na mapě

Dašická 1228, 53701 Chrudim - Chrudim IV

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 659 uživatelů