Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Oblastní nemocnice Jičín a.s. - Jičín

Pracovní pozice MAJETKOVÝ / MAJETKOVÁ ÚČETNÍ

Místo výkonu práce Bolzanova 512
Valdické Předměstí
50601 Jičín
Okres: Jičín
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 27 880 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 31. 03. 2024
Co říká Oblastní nemocnice Jičín a.s. o pozici Písemné žádosti s profesním životopisem posílejte na personální oddělení Oblastní nemocnice Jičín a.s. nebo na e-mail: personal@nemjc.cz. V případě dotazů se obracejte na Ing. Jaroslava Kalouska, ekonomického náměstka na tel.: 493 582 214. Naše očekávání: - SŠ vzdělání ekonomického směru, - znalost podvojného účetnictví a orientace v účetních a daňových předpisech, - předchozí praxe na pozici účetní výhodou (program Feis), - uživatelská znalost MS office, - samostatnost, pečlivost, spolehlivost, zodpovědnost. DATUM NÁSTUPU DLE DOHODY. Výhody: - pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou, - plný úvazek, - 5 týdnů dovolené, - cenově zvýhodněné stravování, výběr z 5 jídel vč. vegetariánského, - benefity v hodnotě 4.000,- Kč/rok na sport, kulturu, knihy apod., - příspěvek na důchodové nebo životní pojištění až 7.200 Kč/rok, - 10% sleva v nemocničních lékárnách, - výhodné mobilní tarify pro zaměstnance a jejich rodinné příslušníky, - ubytujeme Vás přímo v areálu nebo Vám pomůžeme s hledáním ubytování. Pozice je vhodná i pro osoby zdravotně znevýhodněné.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Bolzanova 512
Valdické Předměstí
50601 Jičín
Kontaktní osoba Ing. Romana Doubková

Místo výkonu práce na mapě

Bolzanova 512, 50601 Jičín - Valdické Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 785 uživatelů