Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Úřad práce České republiky - Praha

Pracovní pozice Rada/odborný rada - koordinátor projektu "Efektivní služby zaměstnanosti (EFES)" v Oddělení projektů vnitřních agend Odboru evropských fondů a mezinárodní spolupráce generálního ředitelství ÚP ČR Praha, ID 11000034

Místo výkonu práce Dobrovského 1278 / 25
Holešovice
17000 Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 25 280 do 37 170 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 03. 2023 do 30. 11. 2023
Co říká Úřad práce České republiky o pozici Kontakt:e-mail: adela.vystrkova@uradprace.cz,katrin.cizkova@uradprace.cz Upřesňující informace: Služební místo ve 11. platové třídě; v oboru služby "Zaměstnanost". Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu určitou, a to do 30. června 2023, po dobu realizace projektu "Efektivní služby zaměstnanosti (EFES)" s reg. č. CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_011/0000056. Žadatel musí splňovat předpoklady stanovené zákonem o státní službě dle § 25 odst. 1) písm. a) je státním občanem České republiky, občanem jiného členského státu Evropské unie nebo občanem státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru, b) dosáhnout věku 18 let, c) být plně svéprávný, d) být bezúhonný, e) dosáhnout vzdělání stanovení tímto zákonem, f) mít potřebnou zdravotní způsobilost. Hlavní popis činností: Podílí se na koordinaci projektových aktivit v souladu s harmonogramem projektu. Pravidelně organizuje a svolává pracovní setkání užšího realizačního týmu a zajišťuje prezenční listiny a zápisy z těchto schůzek. Pravidelné organizuje a svolává metodické porady s metodiky KrP a vedoucími pracovníky GŘ ÚP ČR a zajišťuje prezenční listiny a zápisy z těchto schůzek. Organizuje odborné konference a setkání se zaměstnavateli. Průběžně spravuje a aktualizuje Sharepoint, na kterém bude umístěna složka projektu EFES o nové metodické materiály obdržené od metodiků GŘ. Vkládá do složky zápisy z užších realizačních týmů i metodických porad, prezenční listiny a prezentace a další metodické a projektové materiály, nezbytné pro realizaci projektu. Pravidelně zpracovává podklady pro Zprávy o realizaci projektu a předává je projektovému manažerovi. Finálně kontroluje podklady pro Zprávy o realizaci projektu připravené administrátory na KrP ÚP ČR a administrátorem na GŘ ÚP ČR a předává je projektovému a finančnímu manažerovi. Společně s finančním manažerem, projektovým manažerem, metodiky GŘ a odbornými garanty připravuje podklady pro veřejné zakázky projektu. Zajišťuje podklady pro potřeby kontrolních orgánů a poskytuje jim veškerou součinnost. Podílí se na informovanosti v rámci projektu. Zodpovídá za veškerou archivaci relevantních dokladů projektu. Organizačně koordinuje vzdělávací aktivity zaměstnanců v rámci projektu. https://admin-uradprace.mpsv.cz/web/cz/-/rada-odborny-rada-koordinator-projektu-efektivni-sluzby-zamestnanosti-efes-v-oddeleni-projektu-vnitrnich-agend-odboru-ev-fondu-a-mezinarodni-spolupr-1 Pokud je to možné, vždy odkázat na stránky Kariéra na ÚP ČR (uradprace.cz), kde je k dispozici Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na dané služební místo. Zaměst.výhody: 5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna (sick days), 1 den volna na vyřízení osobních záležitostí, stravenky v hodnotě 90 Kč, příspěvky z fondu kulturních a sociálních potřeb, odměny k životním a pracovním výročím.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Úřad práce České republiky
Dobrovského 1278 / 25
Holešovice
17000 Praha
Kontaktní osoba Ing. Adéla Výstrková

Místo výkonu práce na mapě

Dobrovského 1278/25, 17000 Praha - Holešovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1651 uživatelů