Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Zeměměřický úřad - Praha

Pracovní pozice systémový inženýr / systémová inženýrka

Místo výkonu práce Pod sídlištěm 1800 / 9
Kobylisy
18200 Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 27 250 do 40 120 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Zeměměřický úřad o pozici Písemné přihlášky včetně požadovaných dokumentů zašlete do 19. 2. 2023 v elektronické podobě na adresu: jana.pressova@cuzk.cz. Do předmětu uveďte "zájem o ZABAGED". Požadované dokumenty: o strukturovaný profesní životopis s popisem dosavadní odborné praxe, o motivační dopis. Požadujeme: o magisterské vysokoškolské vzdělání se zaměřením nejlépe na stavebnictví, geomatiku, informační technologie, či geodézii, o minimálně 5 let praxe v oblasti zpracování 3D prostorových dat, tvorby digitálních modelů s využitím dat z dálkového průzkumu Země, o znalost stavebního zákona, o zkušenosti při tvorbě, implementaci a provozování projektů v oblasti prostorových dat, o minimálně pasivní znalost angličtiny (znalost německého jazyka vítaná), o vysoké pracovní nasazení, odolnost, spolehlivost, samostatnost a odpovědnost, o dobré komunikační schopnosti, schopnost práce v kolektivu. Nabízíme zajímavou práci týkající se správy a rozvoje Základní báze geografických dat ČR (ZABAGED®) Náplň práce a místo výkonu práce: V souladu se věcným záměrem Zákona o správě informací o stavbě a informačním modelu stavby a vystavěného prostředí (Zákon o BIM) posoudit aktuální stav IS ZABAGED a s využitím dostupných dat z dálkového průzkumu Země (letecké měřické snímkování, letecké laserové skenování) navrhnout rozvoj databáze, (popř. vytvoření nového informačního systému) tak, aby mohl být vybudován geografický 3D model území - základní vektorový objektově orientovaný model území na bázi CityGML. Místem výkonu práce je sídlo úřadu v Praze 8. Nabízíme: o pracovní poměr na plný pracovní úvazek na dobu neurčitou, o zajímavou samostatnou a tvůrčí práci s podporou dalšího profesního rozvoje, o odměňování v souladu s nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů, platová třída 12, nástupní plat v závislosti na délce praxe od 27 250,-Kč do 40 120 Kč, o osobní příplatek v závislosti na plnění pracovních úkolů, o systém zaměstnaneckých a sociálních výhod (5 týdnů dovolené, indispoziční volno, FKSP, závodní stravování, pružná pracovní doba, ubytovna). Předpokládaný termín nástupu: 1. 3. 2023 (nebo dle dohody)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
OZP s invaliditou 3. stupně (dříve TZP)
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Zeměměřický úřad
Pod sídlištěm 1800 / 9
Kobylisy
18200 Praha
Kontaktní osoba Ing. Černohorský

Místo výkonu práce na mapě

Pod sídlištěm 1800/9, 18200 Praha - Kobylisy

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 7367 uživatelů