Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Linaset, a.s. - Budišov nad Budišovkou

Pracovní pozice VEDOUCÍ ODBORU ÚČETNICTVÍ

Jaké výhody nabízíme: Jízdní výhody (možnost výplaty příspěvku na dopravu)
Jiné výhody (zvýhodněné volání u mobilního operátora, očkování proti chřipce....)
Místo výkonu práce Československé armády 362
74787 Budišov nad Budišovkou
Okres: Opava
Co od Vás Linaset, a.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC (MS OFFICE)
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 40 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Linaset, a.s. o pozici KO: Zdeněk Hellebrand, tel.: 720 729 278, e-mail: hellebrand@linaset.cz Náplň práce, okruh činností: - odpovědnost za komplexní vedení účetnictví společnosti - zpracování měsíčních a ročních závěrek - metodická a řídící činnost v oblasti účetnictví a daní - vedení a organizace práce kolektivu účetních na pracovištích Bruntál, Budišov nad Budišovkou - řízení a správa interní dokumentace - v oblasti financí - řízení a správa vnitropodnikového informačního systému - spolupráce a komunikace s auditory, daňovými poradci a ostatními odbornými útvary v rámci společnosti Požadujeme: - SŠ nebo VŠ vzdělání ekonomického směru - minimálně 5 let praxe na obdobné pozici ve výrobní společnosti - znalost komplexního vedení účetní agendy - schopnost tvorby metodických postupů - znalost účetní legislativy, legislativy a účetních postupů v oblasti DPH - znalost komplexní agendy majetku, včetně technického zhodnocení a odpisu - schopnost řídit a vést - organizační a komunikační schopnosti - logické myšlení, preciznost, časová flexibilnost, stresová odolnost - uživatelská znalost MS OFFICE - řidičský průkaz sk."B" Nabízíme: - zajímavou a perspektivní práci pro velkou, stabilní a rozvíjející se společnost - důkladné odborné zaučení - příjemné, nové, moderní pracovní prostředí - kolektiv příjemných pracovníků Zaměstnanecké výhody: - profesní růst, odborná školení - zajímavé platové ohodnocení, měsíční odměny ve výši až 25% ze základní mzdy - možnost výplaty příspěvku na dopravu - dovolená v délce 4. týdnů - po 1 roce navýšení dovolené o 1 týden - očkování proti chřipce - zvýhodněné volání u mobilního operátora
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Linaset, a.s.
Československé armády 362
74787 Budišov nad Budišovkou
Kontaktní osoba Regina Adamová

Místo výkonu práce na mapě

Československé armády 362, 74787 Budišov nad Budišovkou

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1264 uživatelů