Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

LITHIUM a.s. - Karlovy Vary

Pracovní pozice Junior IT technik

Místo výkonu práce Táborská 375 / 26
Bohatice
36004 Karlovy Vary
Okres: Karlovy Vary
Co od Vás LITHIUM a.s. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti:
Angličtina - Pasivní
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 20 000 do 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 26. 01. 2023
Co říká LITHIUM a.s. o pozici Kontakt: Milotová Karin, tel.: 702 012 901, 353 223 048, e-mail: milotova@lithium.cz Aktuálně hledáme k nám do týmu kandidáta na pozici Junior IT technika. Nabízíme smysluplnou práci ve významném odvětví v přátelském kolektivu. Nemusíte být zkušený specialista, stačí základní IT znalost a zájem o obor, zbytek Vás naučíme. Popis pracovní pozice: - Řešení požadavků zákazníků zadané prostřednictvím ServiceDesk (koncové stanice, servery, síťové prvky) - Dohled nad monitorovacím systémem a řešení chybových situací - Pravidelné kontroly IT infrastruktury svěřených zákazníků - Spolupráce s kolegy na IT projektech - Vzdělávání se, certifikace Co očekáváme: - Zájem o obor - Minimálně středoškolské vzdělání ideálně technického směru (vhodné i pro čerstvé absolventy) - Řidičský průkaz skupiny B - Základní znalost IT - Základní/pasivní znalost anglického jazyka - Samostatnost, spolehlivost, profesionální vystupování Výhodou, nikoli podmínkou, jsou následující znalosti: - Anglický jazyk na středně pokročilé úrovni - Praxe v IT, znalost Windows Server, Active Directory Co Vám na oplátku nabídneme: - Zajímavé finanční ohodnocení s možností růstu - Roční odměny - Notebook a mobilní telefon i k soukromému užívání - Možnost občasné práce z domova - Flexibilní pracovní dobu - Po zapracování možnost firemního automobilu i k soukromému užívání Pokud Vás pozice zaujala, pošlete prosím svůj životopis na info@lithium.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt LITHIUM a.s.
Táborská 375 / 26
Bohatice
36004 Karlovy Vary
Kontaktní osoba Karin Milotová

Místo výkonu práce na mapě

Táborská 375/26, 36004 Karlovy Vary - Bohatice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1134 uživatelů