Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TELEFONY.CZ s.r.o. - České Budějovice

Pracovní pozice PRODEJCE/KYNĚ mobilních telefonů- www.mobilprovas.cz

Jaké výhody nabízíme: Zvláštní prémie
Jiné výhody (provize)
Místo výkonu práce J. Boreckého 1590
České Budějovice 2
37011 České Budějovice
Okres: České Budějovice
Co od Vás TELEFONY.CZ s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 26 700 do 30 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 25. 01. 2023
Co říká TELEFONY.CZ s.r.o. o pozici Pro naši zavedenou prodejnu v Hypermarketu Tesco hledáme šikovného prodejce/ šikovnou prodejkyni. NÁPLŇ PRÁCE: obsluha zákazníků na prodejně; prezentace výrobků a služeb zákazníkům, aktivní prodej; komunikace se zákazníky na prodejně i po telefonu; příjem a vyřizování reklamací; administrativa, starost o chod prodejny; průběžně budeš rozvíjet své odborné a prodejní znalosti a dovednosti. NABÍZÍME: zázemí stabilní a dynamicky se rozvíjející společnosti; motivující mzdu závislou na tvých prodejních výsledcích; pravidelné soutěže v prodejních dovednostech o hodnotné ceny; slevy na telefony, příslušenství a výhodné zaměstnanecké mobilní tarify, možnost nástupu ihned; příjemné pracovní prostředí a sympatické kolegy; úvodní 3-5týdenní zaškolení na našich brněnských prodejnách; pravidelné směny systémem krátký/dlouhý týden (jeden týden po, út, pá, so, ne a další týden pouze st + čt vždy 9:00-20:00 hod.). OČEKÁVÁME OD TEBE, ŽE: tě baví práce s lidmi, máš chuť pracovat a učit se novým věcem, zvládneš práci s počítačem na dobré úrovni, máš dobré komunikační a prezentační schopnosti, máš příjemné vystupování a vzhled, jsi optimista, splňuješ podmínku morální a trestní bezúhonnosti, jsi spolehlivý/á a zodpovědný/á. Zaměstnanecké výhody: bonusy/prémie, provize z prodeje. V případě zájmu nás prosím kontaktujte výhradně e-mailem na prace@mobilprovas.cz. Na e-mail nám pošli životopis s tvou fotografií a dopis proč chceš u nás pracovat. Pokud nás Tvůj profil zaujme, budeš během jednoho týdne telefonicky kontaktován a následně pozván na osobní pohovor.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Turnusové služby
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TELEFONY.CZ s.r.o.
J. Boreckého 1590
České Budějovice 2
37011 České Budějovice
Kontaktní osoba Jana Vybralová

Místo výkonu práce na mapě

J. Boreckého 1590, 37011 České Budějovice - České Budějovice 2

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1894 uživatelů