Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Nemocnice Šumperk a.s. - Šumperk

Pracovní pozice Manažer/ka gastro provozu

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce Nerudova 640 / 41
78701 Šumperk
Okres: Šumperk
Co od Vás Nemocnice Šumperk a.s. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Nemocnice Šumperk a.s. o pozici I v gastronomii je třeba držet krok! Máte ambici řídit rozvoj a modernizaci gastro provozu, realizovat nové trendy a poznatky v gastronomii a držet s námi maximální kvalitu? Pak je nově otevřená pracovní pozice tou pravou výzvou pro Vás! Co požadujeme: - VŠ vzdělání v potravinářském/gastronomickém směru výhodou, případně ÚSO/SŠ s maturitou ekonomického směru; - praxi na obdobné pracovní pozici ve středně velkém gastro provozu výhodou; - znalosti HACCP, hygienických norem a standardů stravovacího provozu; - zkušenosti s vedením týmu zaměstnanců; - samostatnost, pracovitost, spolehlivost, aktivní a pozitivní přístup k plnění pracovních úkolů, orientace na výsledek, schopnost flexibilního řešení krizových situací s návrhy na zlepšení do budoucna, schopnost motivovat tým k novým úkolům a ke spolupráci; - trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost. Co Vás čeká: - vedení skvělého týmu zaměstnanců gastro provozu nemocnice; - zajištění bezproblémového chodu gastro provozu; - spolurozhodování o technologickém rozvoji a modernizaci gastro provozu; - realizace nových trendů a poznatků v oblasti stravování; - rozšiřování nabídky a služeb pro pacienty, klienty, návštěvníky a zaměstnance nemocnice; - zajišťování kultury a kvality stravování v jídelně zaměstnanců a v ostatních přidružených službách a provozech; - realizace a spolupráce při zajištění externích akcí; - organizace objednávek, zásobování, výroby, kontrolní činnost, inventarizace; - spolupráce s dodavateli potravin i strojního vybavení; - tvorba a aplikace dokumentace a předpisů v rámci stravovacího provozu; - spolupráce v rámci ekonomiky gastro provozu a poskytovaných služeb, správa marží a cenotvorby ve svěřené kategorii. Co Vám nabízíme: - zázemí a pracovní stabilitu u významné soukromé společnosti; - seberealizaci a odpovědnou pracovní pozici s podporou profesního vzdělávání; - plný pracovní úvazek s odpovídajícím mzdovým ohodnocením, podíl na výkonnosti a stálou pracovní dobu; - široké finanční i nefinanční zaměstnanecké benefity: https://www.nemocnicesumperk.cz/kariera/benefity-pro-zamestnance - Multisport karta, osobní poradenství - služba ELA, zvýhodněné zaměstnanecké volání, karta benefitů, příspěvek na stravné, dovolená 25 dní, akce pro zaměstnance atd. Přílohy k žádosti o zařazení do výběrového řízení pomohou v prvním kole řízení: - strukturovaný profesní životopis se zaměřením na odbornou praxi; - fotokopie dokladů o dosažené kvalifikaci; - motivační dopis. Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete žádost nejpozději do 31.3.2023 prostřednictvím tlačítka "ODPOVĚDĚT", které naleznete v detailu inzerátu na našich stránkách www.nemocnicesumperk.cz v sekci "KARIÉRA" v záložce "Kariéra" https://kariera.nemocnicesumperk.cz/offers/?oddeleni=administrativa nebo e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Nemocnice Šumperk a.s.
Nerudova 640 / 41
78701 Šumperk
Kontaktní osoba Ing. Mgr. Renata Kleštincová

Místo výkonu práce na mapě

Nerudova 640/41, 78701 Šumperk

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1775 uživatelů