Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Diakonie ČCE - Středisko celostátních programů a služeb - Teplice

Pracovní pozice Poradce/poradkyně rané péče pro Ústecký kraj

Místo výkonu práce Pod tratí 232
Prosetice
41501 Teplice
Okres: Teplice
Co od Vás Diakonie ČCE - Středisko celostátních programů a služeb požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 37 600 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Diakonie ČCE - Středisko celostátních programů a služeb o pozici Rozšiřujeme tým Rané péče Diakonie (součást Střediska celostátních programů a služeb Diakonie ČCE) a hledáme nové kolegyně/ kolegy na pozici poradce rané péče pro terénní práci s rodinami s dětmi s mentálním, pohybovým a kombinovaným postižením, poruchami autistického spektra nebo opožděným vývojem (0 -7 let) v Ústeckém kraji. Pracovní zázemí je v Teplicích, setkávání celého týmu probíhá v Praze. Co poradenská práce obnáší? Podporu a provázení rodin s dítětem se speciálními potřebami v domácím prostředí rodiny, podporu v obdobích krize, poskytování odborného poradenství v oborech, které souvisejí s problematikou postižení/ohrožení dítěte. Koho hledáme? osobnostně zralého člověka s respektujícím vztahem k lidem, se schopností samostatné práce i týmové spolupráce, s dobrými komunikačními schopnosti a milým vystupováním, absolventa VŠ či VOŠ se zaměřením na sociální práci, speciální pedagogiku, sociální pedagogiku, psychologii, fyzioterapii či ergoterapii s řidičským průkazem skupiny B (aktivní řidič/ka), s trestní bezúhonností, na 1,0 pracovního úvazku. Uvítáme zkušenosti v oblasti podpory rodiny, s prací s dětmi raného nebo předškolního věku, s lidmi se zdravotním postižením, dále i znalost prostředí nestátních neziskových organizací. A obzvlášť vítáno je nadšení pro práci! Co nabízíme? samostatnou a tvůrčí práci v zajímavém oboru, podporující a inspirující tým s dlouholetou praxí, různorodost pracovních činností, flexibilní pracovní dobu, možnost dalšího vzdělávání mzdu 37 600,- Kč (po uplynutí zkušební doby). Více informací o nás najdete na stránkách www.rana-pece.cz. Pokud vás nabídka zaujala, prosíme, pošlete nám profesní životopis a motivační dopis.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Diakonie ČCE - Středisko celostátních programů a služeb
Pod tratí 232
Prosetice
41501 Teplice
Kontaktní osoba David Michal

Místo výkonu práce na mapě

Pod tratí 232, 41501 Teplice - Prosetice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1648 uživatelů