Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Nový Jičín - Nový Jičín

Pracovní pozice Referent(ka) veřejné správy na úseku právním

Místo výkonu práce Masarykovo nám. 1 / 1
74101 Nový Jičín
Okres: Nový Jičín
Co od Vás Město Nový Jičín požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 26 600 do 48 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Město Nový Jičín o pozici z: 25.01.2023 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ č. 02/2023 - referent(ka) veřejné správy na úseku právním. Podmínky pro přihlášení do výběrového řízení, nalezne uchazeč na našich webových stránkách www.novy-jicin.cz, sekce volná pracovní místa. Druh práce: Výkon komplexních právních činností v jednotlivých oborech státní správy nebo samosprávy včetně zastupování veřejných zájmů v soudních sporech. Další předpoklady a požadavky: " vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu v oboru právo nebo právo a právní věda na právnické fakultě v České republice, " výborná orientace v platných právních předpisech, zejména pak občanský zákoník, občanský soudní řád, zákoník práce, správní řád, daňový řád, zákon o obcích, zákon o zadávání veřejných zakázek, apod. " uživatelské znalosti práce s PC, " dobré komunikační schopnosti, písemný projev, samostatnost, schopnost analyzování a řešení problémů, schopnost vyjednávání a prezentace, výhodou: o odborná praxe ve veřejné správě, o řidičské oprávnění skupiny B. Vybraní uchazeči mohou být pozváni k ústnímu pohovoru a budou informováni prostřednictvím elektronické pošty nebo telefonu. Přihlášku včetně požadovaných dokladů v uzavřené obálce výrazně označené slovy "Výběrové řízení 02/2023 - NEOTVÍRAT" je možno osobně doručit na podatelnu nebo zaslat poštou na adresu: Městský úřad Nový Jičín, Masarykovo nám. 1, 741 01 Nový Jičín. Do výběrového řízení budou zařazeny pouze přihlášky doručené na MěÚ Nový Jičín nejpozději do 10.02.2023. Další informace podá osobně nebo telefonicky vedoucí Odboru kancelář vedení města JUDr. Dagmar Veličková, tel.: 735 704 073, popř. personalistka Bc. Renáta Dvořáková, tel.: 556 768 303.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Nový Jičín
Masarykovo nám. 1 / 1
74101 Nový Jičín
Kontaktní osoba Bc. Renáta Dvořáková

Místo výkonu práce na mapě

Masarykovo nám. 1/1, 74101 Nový Jičín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1203 uživatelů