Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Hügli Food s.r.o. - Zásmuky

Pracovní pozice Údržbáři - mechanici

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Dovolená navíc
Jiné výhody (náborový příspěvek 20.000 Kč, odměny a bonusy, firem.výrobky za zvýhoděnou cenu)
Místo výkonu práce Nádražní 426
28144 Zásmuky
Okres: Kolín
Co od Vás Hügli Food s.r.o. požaduje Dovednosti: Jiné (technické vzdělání, manuální zručnost, techn.myšlení, zdravotní způsobilost)
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 32 500 do 48 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Hügli Food s.r.o. o pozici První kontakt: Alena Trtíková, Zuzana Šustová, tel.: 321 759 614, 321 759 617, Po - Pá 9 - 15 hod, e-mail: zuzana.sustova@huegli.cz, osobně: Nádražní 426, Zásmuky, Po - Pá 8:30 - 12 hod. Hledáme ÚDRŽBÁŘE - MECHANIKY. Pokud máte vztah ke strojům a technickým zařízením, ozvěte se nám. Staňte se součástí naší dlouholeté tradice v potravinářské výrobě, stačí jen zaslat životopis. PRACOVNÍ NÁPLŇ: * provádění oprav mechanických částí strojů a výrobních zařízení a budov * plánování a provádění servisních prohlídek s ohledem na plynulost výroby * realizace úprav částí zařízení * udržování technické dokumentace strojů. POŽADUJEME: * technické vzdělání * manuální zručnost, technické myšlení, pečlivost, samostatnost, spolehlivost * zdravotní způsobilost pro práci v potravinářství * schopnost přijímat nové poznatky, flexibilita * předchozí zkušenost ve výrobní společnosti nebo potravinářské výrobě výhodou * ochota pracovat ve 3 směnném provozu. ZAMĚSTANANECKÉ VÝHODY: * NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK 20.000 KČ * silné finanční zázemí nadnárodní společnosti * stabilní práce ve stále se rozvíjející společnosti a v rozšiřujícím se týmu * zajímavé finanční ohodnocení - výkonností prémie s neomezeným stropem * příplatky za směnu - odpolední 5%, noční 15% * pravidelná roční valorizace mezd * odměny a bonusy (vánoční, jubilejní, roční...) * odměna za doporučení nového zaměstnance až 20.000 Kč * práce na HPP * 25 dnů dovolené za kalendářní rok * občerstvení na pracovišti (voda, káva) * čisté, nové a moderní pracovní prostředí * firemní pracovní oblečení a jeho údržba - plně hrazena firmou * firemní akce, očkování proti chřipce * obědy dovážené na pracoviště - výběr z několika jídel * možnost nákupu firemních výrobků za zvýhodněnou cenu * možnost profesního růstu.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Hügli Food s.r.o.
Nádražní 426
28144 Zásmuky
Kontaktní osoba Zuzana Šustová

Místo výkonu práce na mapě

Nádražní 426, 28144 Zásmuky

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 943 uživatelů