Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

František Furch - Hodonín

Pracovní pozice obchodní asistent/ka

Místo výkonu práce Národní třída 3942 / 57a
69501 Hodonín
Okres: Hodonín
Co od Vás František Furch požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 25 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 5
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká František Furch o pozici Co Vás u nás čeká? - Komunikace s klienty (telefonicky, emailem i osobně) a institucemi (banky, pojišťovny, katastry, pošta,…) - Pravidelná servisní péče o klienty po celý jejich život - Akvizice klientů a budování dlouhodobých vzájemných vztahů - Následná administrativa (příprava potřebných podkladů a smluv) - Spolupráce s kolegy na zajímavých a různorodých projektech v oblastí financí a realit Co k naší spolupráci potřebujete? - SŠ/VŠ vzdělání - Čistý trestní rejstřík - Komunikační a organizační dovednosti, pečlivost, zodpovědnost, samostatnost - Chuť pracovat a učit se novým věcem - a u nás se nejedná jen o pouhé klišé ?? - Příjemné vystupování a pozitivní energii - Řidičský průkaz sk.: B a ochotu cestovat za klienty Pro koho je pozice vhodná? - Jestli máte zkušenosti v oboru finance/reality/obchod, nadstandardně Vás oceníme - Jste absolventem nebo přemýšlíte o změně oboru? Vše Vás naučíme a pomůžeme nastartovat Vaši kariéru v oboru, který jako jeden z mála přináší v dnešní době jistotu - Uvažujete-li, jak skloubit rodinu a práci, u nás se určitě domluvíme V případě, že Vás práce u nás zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na naše setkání. Co Vám můžeme nabídnout? - Podporu ochotných a zkušených kolegů - Kompletní systém vzdělávání a zapracování - Atraktivní platové ohodnocení - Bonusy/prémie - Flexibilní pracovní dobu - Možnost kariérního růstu dle předem jasně stanovených podmínek - Prostor pro realizaci vlastních nápadů - Místo výkonu práce: Hustopeče/Hodonín/Břeclav/Kyjov/Valašské Klobouky nebo dle domluvy Nástup možný ihned Bc. Ivana Kovaříková Personalistka Broker Consulting, a.s. Mobil: +420 739 555 685 E-mail: ivana.kovarikova@bcas.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt František Furch
Národní třída 3942 / 57a
69501 Hodonín
Kontaktní osoba Bc. Ivana Kovaříková

Místo výkonu práce na mapě

Národní třída 3942/57a, 69501 Hodonín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1153 uživatelů