Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TELEFONY.CZ s.r.o. - Cheb

Pracovní pozice Technici oprav mobilních telefonů

Jaké výhody nabízíme: Naturální výhody (slevy na firemní produkty (výrobky/služby))
Zvláštní prémie (prémie)
Místo výkonu práce Dragounská 2529 / 6
35002 Cheb
Okres: Cheb
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 25. 01. 2023
Co říká TELEFONY.CZ s.r.o. o pozici Místo výkonu práce: Mobilprovas, NC Dragoun, Dragounská 6, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Vhodné i pro absolventy. Mzdové ohodnocení: nástupní plat 30.000,- Kč (po zapracování motivující finanční ohodnocení dle počtu provedených zakázek, vše se odvíjí od Vaší zručnosti). Pracovní doba: Po-Pá 9:00-17:30 h. Náplň práce: pozáruční opravy mobilních telefonů všech značek (Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Sony, iGet, MyPhone, Alcatel, LG, Lenovo, HTC, Asus, Blackberry, Aligator, Acer, Micorsoft, Nokia a další), samostatná práce na PC a na internetu, průběžně budete rozvíjet své odborné znalosti a dovednosti. Požadujeme: jste manuálně zruční a pečliví, už jste někdy něco rozložili a dokázali to složit zpátky, máte chuť pracovat a učit se novým věcem, zvládnete práci s počítačem na vynikající úrovni, máte minimálně základní znalost technické angličtiny, jste optimista/optimistka, splňujete podmínku morální a trestní bezúhonnosti, jste spolehliví a zodpovědní. Nabízíme: bonusy/prémie, provize z prodeje, sleva na firemní výrobky/služby, zajímavá práce s nejnovějším SW i HW vybavením, příjemné pracovní prostředí v nové prodejně, sympatičtí kolegové a fajn šéf, zaškolení a pomoc zkušenějších kolegů, zázemí stabilní a dynamicky rozvíjející se společnosti, výhodné zaměstnanecké mobilní tarify. Kontakt pro zájemce: telefonicky anebo e-mailem; pokud nás Váš profil zaujme, budete během jednoho týdnu telefonicky kontaktováni a následně pozváni na osobní pohovor, přiložte životopis s Vaší fotografií a dopis, proč chcete u nás pracovat (oboje nejlépe ve formátu PDF).
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TELEFONY.CZ s.r.o.
Dragounská 2529 / 6
35002 Cheb
Kontaktní osoba Jana Vybralová

Místo výkonu práce na mapě

Dragounská 2529/6, 35002 Cheb

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 757 uživatelů