Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Domov pro seniory Chýnov - Budislav

Pracovní pozice pracovník/ce přímé obslužné péče

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody (příspěvek na stravování)
Místo výkonu práce 1
39201 Budislav
Okres: Tábor
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 28 460 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 25. 01. 2023
Co říká Domov pro seniory Chýnov o pozici Hledáme pracovníka/ci přímé obslužné péče pro pracoviště Budislav. Požadavky: - bezúhonnost - vzdělání minimálně základní. Další předpoklady: - empatický přístup, schopnost týmové práce, flexibilita, samostatnost, zodpovědnost. - v kolektivu přivítáme ženy i muže. Úvazek - plný. Pracovní doba - nepřetržitý provoz, denní směny 7:00 -19:00 hod., noční směny 19:00 - 7:00 hod., celkem měsíčně 14 - 15 směn. V případě dohod o pracovní činnosti a dohod o provedení práce možnost vyhovět pracovní dobou (např. pouze víkendy, pouze odpolední nebo směny ve Vámi vybraných dnech). Plat: platové ohodnocení 28.460,- Kč + příplatky za noční směny, příplatky za soboty a neděle, příplatky za svátky + možnost osobního ohodnocení po zkušební době. Nástup ihned nebo dle dohody. Kontakt: Bc. Monika Buzková, vrchní sestra - tel. 739 563 974. Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené Kontakt: OSOBNĚ po předchozí telefonické domluvě s Bc. Monikou Buzkovou na telefonu 739 563 974.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Domov pro seniory Chýnov
1
39201 Budislav
Kontaktní osoba Mgr. Jakub Růžička

Místo výkonu práce na mapě

Budislav 1, 39201 Budislav

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1685 uživatelů