Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TRAMECo Systems, s.r.o. - Blansko

Pracovní pozice Vývojář elektronických zařízení / obvodů HW

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Místo výkonu práce Brněnská 1748 / 21b
67801 Blansko
Okres: Blansko
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 34 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká TRAMECo Systems, s.r.o. o pozici Pracovní poměr na dobu neurčitou. Zaměření: - návrh nových zařízení pro informační a řídící systémy v železniční dopravě - návrh elektronických schémat, analog / digital (např. spínané zdroje, audio aplikace, technologická rozhraní, A/D, D/A rozhraní na CPU a obvody kolem CPU) - návrh a spolupráce na návrhu 2 až 8-vrstvých DPS, analog / digital - oživování a testování HW - tvorba technické dokumentace - spolupracovat s kolegy v oblasti SW i HW Požadavky: - zkušenost s vývojem elektronických obvodů a zařízení - znalost analogové a číslicové techniky - znalost procesorů, spínaných napájecích zdrojů, hradlových polí atd. - orientace v příslušných normách, směrnicích a zákonných opatřeních - orientace v elektronických schématech - schopnost týmové spolupráce - komunikativnost a zodpovědnost - SŠ/VŠ elektrotechnického směru - zájem o práci v oboru železniční techniky vítána - znalost cizích jazyků vítána (AJ, NJ) Informace o pozici: - typ pracovního vztahu - práce na plný úvazek - typ smluvního vztahu - pracovní smlouva - benefity - bonusy/prémie, mobilní telefon, notebook, dovolená 5 týdnů - stravenky/příspěvek na stravování - flexibilní začátek/konec pracovní doby, vzdělávací kurzy - jazykové kurzy, školení, možnost občasné práce z domova - firemní akce, parkování v areálu firmy - přístup k novým technologiím - možnost osobního a profesního růstu. Kontakt možný osobně na adrese: Brněnská 1748/21b, 678 01 Blansko, e-mailem na adrese: feilhauer.m@trameco.cz nebo telefonicky na č. 732 988 303 - Ing. Michal Feilhauer, Ph.D.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TRAMECo Systems, s.r.o.
Brněnská 1748 / 21b
67801 Blansko
Kontaktní osoba Ing. Michal Feilhauer Ph.D.

Místo výkonu práce na mapě

Brněnská 1748/21b, 67801 Blansko

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1471 uživatelů