Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ALU, a.s. - Černá Hora

Pracovní pozice obsluha CNC/technolog - programátor

Jaké výhody nabízíme: Zvláštní prémie
Místo výkonu práce U Lihovaru 577
67921 Černá Hora
Okres: Blansko
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká ALU, a.s. o pozici Zajímá Vás výsledek Vaší práce, vidět výrobek, který jste vlastníma rukama vytvářel? Mít kolem sebe přátelský kolektiv a podporu vedení společnosti? Pak neváhejte a staňte se členem našeho týmu. - řadíme se mezi středně velké společnosti - máme více něž 20 let zkušeností v oboru - naše zakázky jsou jak rodinné domy, tak velká obchodní a administrativní centra - vyrábíme hliníková okna, dveře a prosklené fasády té nejvyšší kvality Jaká bude Vaše pracovní náplň? - obsluha víceosého obráběcího centra - příprava/kontrola výrobního programu, odladění - kontrola zhotovených výrobků Jaké znalosti a dovednosti od Vás očekáváme? - znalost programování CNC - vzdělání strojního zaměření/výuční list v oboru: zámečník, obráběč kovů nebo mechanik s eřizovač - znalost práce podle výkresové dokumentace - zručnost, samostatnost, pečlivost, odpovědnost za odvedenou práci, týmová spolupráce Co Vám za Vaše dovednosti nabízíme? - náborový příspěvek ve výši 20.000,-Kč - pracovní smlouvu na dobu neurčitou - zaučení po nástupu do zaměstnání - odborná školení a možnost profesního rozvoje - stravenkový paušál - pohodlný pracovní firemní oděv - firemní akce - nástupní mzda od 35.000,-Kč - 13. plat - sick days - osobní ochranné pomůcky nad běžný rámec (pečujeme o své zaměstnance, vitamíny, respirátory, testy, …) - nástup možný ihned Váš životopis zasílejte na: krutis@alu-as.cz, nebo volejte na tel: 723 134 360. Těšíme se na spolupráci s Vámi.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ALU, a.s.
U Lihovaru 577
67921 Černá Hora
Kontaktní osoba Věra Bukajová

Místo výkonu práce na mapě

U Lihovaru 577, 67921 Černá Hora

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1326 uživatelů