Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

RYKO a.s. - Děčín

Pracovní pozice Šikovní dělníci

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce Dělnická 1408 / 29
Děčín
Okres: Děčín
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 30 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 5
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 08. 2023
Co říká RYKO a.s. o pozici Místo výkonu práce: Dělnická č.p. 1408/29 Děčín VI-Letná 405 02 ŠIKOVNÝ DĚLNÍK - Děčín Jsme ryze česká, rodinná firma s více než stoletou tradicí, umíme revidovat a opravovat nákladní železniční vozy. Děláme to profesionálně, s nadšením, respektem a láskou. Máme zákazníky z celé Evropy. Dokud budou jezdit vlaky, budeme tu taky. U nás se rychle rozhodujeme, máme přehledné procesy a jasné postupy, umíme naslouchat, reagujeme na podněty, problémy řešíme. Jsme stabilní, spolehlivý a slušný zaměstnavatel. O svých 350 zaměstnanců se staráme, vážíme si svých lidí a lidské práce. I díky tomu rosteme, rozvíjíme se, modernizujeme a daří se nám. U nás platí podání ruky, neslibujeme co nemůžeme splnit, jednáme na rovinu. Šikovní, ochotní a pracovití kolegové se u nás mají dobře. Topíme, svítíme, opravujeme. Práci máme nasmlouvanou na několik let dopředu, daří se nám, proto i dnes nabíráme nové kolegy. Rádi mezi nás přijmeme lidi, kteří se nebojí práce. Právě teď oslovujeme ty z vás, kteří věří, že se k nám hodí, mají rádi vlaky a bavilo by je pracovat u nás 5, 10, 15, 20 i více let. Hledáme totiž šikovné a spolehlivé dělníky pro pracoviště Děčín. Náplň práce: práce při opravě nákladních vlaků - broušení, čištění, tryskání, vrtání, soustružení, demontáž, kontrola, výměna dílů, montáž... Požadujeme: • vzdělání - vyučen výhodou (zámečník, mechanik, strojař, automechanik, instalatér...) • manuální zručnost • vhodná pracovní zkušenost, zkušenost s výše uvedenými pracemi • pečlivost, přesnost a zodpovědnost • ochota a zájem pracovat a občas chodit na přesčasy (12 hodin/měsíc) Termín nástupu: ihned nebo dohodou Mzdové podmínky: mzda má fixní a variabilní složku, která je závislá na výkonu, každý potřebný přesčas platíme a za nadstandardní počty přesčasových hodin jsou zvláštní bonusy výše nástupní mzdy dle znalostí a zkušeností, konkrétní mzdové podmínky pro nástup, období zapracování a možnosti růstu vysvětlíme u pohovoru Benefity: • 5 týdnů dovolené • možnost stravování v závodní jídelně s příspěvkem • pracovní oblečení + jeho údržbu • benefitní systém - kafetérie • zvýhodněný telefonní tarif • příspěvek na penzijní připojištění/životní pojištění • náborový příspěvek • řadu tradičních i netradičních odměn • jsme přeborníkem na mimořádné odměny za mimořádné výkony a přínos Kontakt: Jana Žáková, tel. 601 692 329 (volat 7:00 - 15:30 hod.), e-mail: j.zakova@ryko.eu
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt RYKO a.s.
Dělnická 1408 / 29
Děčín
Kontaktní osoba Ing. Veronika Kalvachová

Místo výkonu práce na mapě

Dělnická 1408/29, Děčín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1674 uživatelů