Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

CRYTUR, spol. s r.o. - Turnov

Pracovní pozice Obsluha přesného CNC stroje

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody (příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní/životní pojištění)
Místo výkonu práce Na Lukách 2283
51101 Turnov
Okres: Semily
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 32 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká CRYTUR, spol. s r.o. o pozici Pracovní náplň: - Obsluha přesného obráběcího CNC stroje (soustruh, frézka) - Malosériová nebo kusová výroba dílů pro přesnou mechaniku nebo optoelektroni-ku - Kvalitativní kontrola výroby a spolupráce s oddělením technické kontroly - Seřizování strojů a tvorbě seřizovacích a technologických postupů -Trvalé zlepšování a stabilizace obráběcích procesů Požadavky: - SOU/SŠ vzdělání technického směru, popřípadě praxe ve strojírenském oboru - Znalost čtení technických výkresů - Aktivní přístup, flexibilita, ochota dalšího vzdělávání - Zodpovědnost, pracovitost - Ochota práce ve vícesměnném provozu - Znalost práce na CNC strojích výhodou Nabízíme: - vysoce atraktivní zaměstnání s dlouhodobou perspektivou zajištěnou zakázkami - práce na základě moderních standardů v optoelektronice - nadstandardně technologicky vybavená CNC a měřící pracoviště - spolupráce na vývoji špičkových výrobků s mezinárodními patenty - účast na dlouhodobém rozvoji firmy v oblasti vysoce precizního obrábění - odpovídající platové ohodnocení (zařazení do kvalifikačních tříd dle znalostí) + bonusy/prémie, - 5 týdnů dovolené - věrnostní program Flexi Sodexo Pass - Sodexo Gastro Card - hodnota stravného 110,- Kč/směnu - 45% zaměstnanec 55% zaměstnavatel - výběr teplých nápojů na pracovišti zdarma - příspěvek na penzijní připojištění - rodinné permanentní vstupenky do ZOO + IQ Landie - vzdělávací kurzy a školení Příspěvek na penzijní spoření/životní pojištění, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, věrnostní odměny - kontakt: - telef: po - pá 8:00 - 12:00 hodin - e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt CRYTUR, spol. s r.o.
Na Lukách 2283
51101 Turnov
Kontaktní osoba Ševčíková

Místo výkonu práce na mapě

Na Lukách 2283, 51101 Turnov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1377 uživatelů