Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

GRAFOBAL BOHEMIA s.r.o. - Holubov

Pracovní pozice Referent obchodního oddělení

Místo výkonu práce 52
38203 Holubov
Okres: Český Krumlov
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 26 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 25. 01. 2023 do 24. 01. 2024
Co říká GRAFOBAL BOHEMIA s.r.o. o pozici Aktuálně hledáme nového kolegu na pozici: REFERENT OBCHODNÍHO ODDĚLENÍ (Ž/M). Hledáme jak zkušené obchodníky, tak i obchodně zdatné nováčky, kteří se nebojí práce a jsou schopni komunikovat v AJ (nebo FJ). Požadujeme: " schopnost komunikace v angličtině (= mluvený a písemný projev, ideálně na úrovni B2) " středoškolské vzdělání s maturitou (ÚSO polygrafického zaměření výhodou) " praxe na obdobné pozici (výhoda, nikoliv podmínka) " proaktivní a proklientský přístup, zaměření na výsledek " odolnost vůči stresu " schopnost pracovat v týmu, ale i samostatně " MS Office (Word, Excel, Power point, Outlook) " řidičský průkaz (sk. B) " spolehlivost a pečlivost O čem to bude: " příprava cenových nabídek a jejich vyhodnocení " zpracování zakázky od A do Z a zodpovědnost za ni " evidence a zpracování poptávek a komunikace se zákazníkem (dotazy, urgence, reklamace apod.) " koordinování požadavků obchodu a možností výrobních kapacit " pravidelný reporting vedení " kompletní zpracování a aktualizace číselníků odběratelů v IS " měsíční sledování plnění zakázek a uzavřených kupních smluv (termíny, platby) " odpovědnost za provádění činnosti dle požadavků ISO. Zaměstnanecké výhody: " stabilní zázemí společnosti s tradicí " zaměstnání na hlavní pracovní poměr " až 25 dní dovolené (po 1 roce) " mzdové zvýhodnění na relax " příspěvek na penzijní nebo životní pojištění " příspěvek na stravování " příspěvek na dojíždění " příspěvek na dětské letní tábory " příspěvek na lázeňskou léčbu " příplatky na mimořádné akce " věrnostní prémie při pracovním a životním výročí. Telefonický kontakt po-pá 7:00 - 15:00 hodin, osobně po tel. domluvě nebo e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt GRAFOBAL BOHEMIA s.r.o.
52
38203 Holubov
Kontaktní osoba Ing. Dana Hlavačková

Místo výkonu práce na mapě

Holubov 52, 38203 Holubov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1683 uživatelů