Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

GRAFOBAL BOHEMIA s.r.o. - Holubov

Pracovní pozice Personalista/tka

Místo výkonu práce 52
38203 Holubov
Okres: Český Krumlov
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 30 000 do 38 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká GRAFOBAL BOHEMIA s.r.o. o pozici Aktuálně hledáme nového kolegu na pozici: PERSONALISTA (ž/m) a budeme rádi, pokud se i Ty staneš součástí našeho týmu. Hledáme zapáleného kolegu/kolegyni, který se orientuje v Zákoníku práce, rád komunikuje s lidmi a dokáže spolupracovat s ostatními zaměstnanci napříč celou společností. Někoho, kdo je kreativní a kdo se bude podílet na tvorbě firemní kultury a mediálního obrazu společnosti. Jak si Tě představujeme: o min. SŠ vzdělání o praxe na obdobné pozici, znalost Zákoníku práce a HR procesů velikou výhodou o zkušenost s HR marketingem o zodpovědnost, komunikativnost, pečlivost a organizační schopnosti o znalost problematiky zaměstnávání zahraničních pracovníků a agendy s tím spojené velkou výhodou o znalost MS Office O čem to bude: o kompletní nábor nových zaměstnanců o veškerá agenda spojená s nástupy, výstupy a přestupy zaměstnanců o vedení personální evidence, lékařské prohlídky, plánování a evidence školení o spolupráce s personálními agenturami a orgány státní správy o spolupráce s vedoucími jednotlivých oddělení v oblasti personální práce o HR marketing (práce se sociálními sítěmi, tvorba inzerce) o sledování legislativních změn v oblasti pracovněprávní problematiky o administrativa spojená s danou pozici Co můžeme nabídnout: o perspektivní zázemí ve stabilní a silné společnosti o finanční ohodnocení odpovídající délce praxe o roční odměny o příspěvek na relax 2.500,- Kč o příspěvek na dopravu o příspěvek na životní nebo penzijní pojištění 1.000,- Kč o bonusová karta Flexi Pass Card o možnost závodního stravování s příspěvkem (výběr ze 3 jídel) o příspěvek na dětské rekreace/tábory 1.500,- Kč o příspěvek na lázeňskou léčbu 2.500,- Kč o odměna za odpracované roky a životní výročí o 25 dní dovolené (po jednom roce společné spolupráce) o příplatky za účast na mimořádných akcích Telefonický kontakt po-pá 7:00 - 15:00 hodin, osobně po tel. domluvě nebo e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt GRAFOBAL BOHEMIA s.r.o.
52
38203 Holubov
Kontaktní osoba Ing. Dana Hlavačková

Místo výkonu práce na mapě

Holubov 52, 38203 Holubov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1383 uživatelů