Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Úřad práce České republiky - Třebíč

Pracovní pozice ODBORNÝ PRACOVNÍK/ODBORNÁ PRACOVNICE INSOLVENCE

Místo výkonu práce Komenského nám. 1189 / 8
Horka-Domky
67401 Třebíč
Okres: Třebíč
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 19 730 do 28 920 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 02. 2023
Co říká Úřad práce České republiky o pozici V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete, prosím, elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis a kopii dokladu o dosaženém vzdělání, nejpozději do 3. února 2023 na e-mailovou adresu radka.fikarova@uradprace.cz nebo písemně na adresu: Úřad práce České republiky Kontaktní pracoviště Havlíčkův Brod Jihlavská 42 580 02 Havlíčkův Brod Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení. Úřad práce České republiky vyhlašuje výběrové řízení na obsazení služebního místa v souladu s § 178 odst. 1 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů Odborný pracovník/odborná pracovnice insolvence (ID 11002679) Pracoviště: Úřad práce České republiky - Krajská pobočka v Jihlavě Kontaktní pracoviště Třebíč, Komenského nám. 1189/8, Horka-Domky, 674 01 Třebíč Hlavní náplň činnosti: - zajišťuje agendu uspokojování dlužných mzdových nároků nevyplacených zaměstnavatelem - spolupodílí se na vedení agendy výživného u dětí svěřených do pěstounské péče - vydává povolení k výkonu umělecké, kulturní, sportovní nebo reklamní činnosti dítěte - poskytuje součinnost oprávněným orgánům veřejné správy a orgánům činným v trestním řízení, spolupracuje s ostatními správními orgány a organizacemi Kvalifikační a další požadavky: - ukončené vzdělání úplné střední s maturitou - znalost práce na PC (MS Office) - výborné komunikační schopnosti – schopnost jednat s klienty - psychická odolnost, samostatnost, pečlivost a důslednost - odpovědnost, flexibilita, bezúhonnost Pracovní podmínky: - platové zařazení v 9. platové třídě v souladu s platnými právními předpisy, po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku - pružná pracovní doba – plný úvazek - předpokládaný nástup od 15. února 2023 - místo výkonu práce - Třebíč - pracovní poměr na dobu určitou (po dobu výkonu veřejné funkce) se zkušební dobou 6 měsíců (určena v souladu s § 178 odst. 3 zákona o státní službě, v platném znění) Zaměstnanecké výhody: - 5 týdnů dovolené - 5 dní indispozičního volna (sick days) - 1 den volna na vyřízení osobních záležitostí - stravenky v hodnotě 90 Kč - příspěvky z fondu kulturních a sociálních potřeb - odměny k životním a pracovním výročím
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Úřad práce České republiky
Komenského nám. 1189 / 8
Horka-Domky
67401 Třebíč
Kontaktní osoba Ing. Lubomír Kundela

Místo výkonu práce na mapě

Komenského nám. 1189/8, 67401 Třebíč - Horka-Domky

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1422 uživatelů