Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Help - in, o.p.s. - Bruntál

Pracovní pozice Ředitel/ka - manažer služeb

Místo výkonu práce U Rybníka 1568 / 4
79201 Bruntál
Okres: Bruntál
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 40 000 do 55 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Help - in, o.p.s. o pozici Požadované vzdělání: a) VŠ nebo VOŠ ekonomického, sociálního nebo právního směru Další požadavky 1. ŘP skupiny B, aktivní řidič - výhodou 2. Zkušenost na vedoucí pozici - 2 roky 3. Zkušenost s působením v sociálních službách výhodou 4. Znalost legislativy a financování sociálních služeb a neziskových organizací 5. Řídící a manažerské schopnosti, samostatnost, zodpovědnost 6. Zdravotní způsobilost a bezúhonnost 7. Uživatelská znalost práce na PC včetně systému na evidenci sociálních služeb a pro získávání dotací Požadované doklady: a) profesní životopis se zaměřením na popis vykonávaných činností b) čestné prohlášení o zdravotní způsobilosti a bezúhonnosti c) kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání d) návrh koncepce řízení neziskové organizace poskytující 1 terénní a 1 ambulantní sociální službu - 2 stránky A4 (velikost 12, Times New Roman). Pracovní poměr na dobu neurčitou. Mzda v závislosti na vzdělání a praxi. Další výhody - 5 dnů dovolené navíc, 4 dny sick days, pružná pracovní doba, mimořádné odměny, klidné pracovní prostředí a příjemný kolektiv. Přihlášku s požadovanými doklady zašlete do 8.02.2023 na adresu: Help-in, o.p.s., 792 01 Bruntál, U Rybníka 4 nebo elektronicky na helpinops@atlas.cz (čestné prohlášení ve formátu pdf) Bližší informace: tel. 733 535 580. Doklady se nevrací. Z : 25.1.2023
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Help - in, o.p.s.
U Rybníka 1568 / 4
79201 Bruntál
Kontaktní osoba Mgr. Jana Hančilová

Místo výkonu práce na mapě

U Rybníka 1568/4, 79201 Bruntál

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 973 uživatelů