Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Žatec - Žatec

Pracovní pozice pracovník/pracovnice oddělení sociální práce 01

Místo výkonu práce náměstí Svobody 1
43801 Žatec
Okres: Louny
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 25 280 do 37 170 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Město Žatec o pozici zástup za MD Náplň práce pozice: Sociální práce zaměřená na jednotlivce, rodiny a skupiny se zvýšeným rizikem sociálního vyloučení nebo výskytem problémů v osobní nebo soc. oblasti Realizace komplexního sociálního šetření Poskytování odborného sociálního poradenství Tvorba individuálních plánů se zaměřením na podrobné posouzení nepříznivé situace osoby / osob jako východisko k určení dalšího postupu Spolupráce s institucemi, službami a NNO napříč odbornostmi Podíl na tvorbě odborné analýzy sociálního prostředí města, návrhy koncepčního řešení sociální situace ve městě. Ostatní předpoklady: VŠ vzdělání v bakalářském studijním programu nebo vyšší odborné vzdělání (v souladu s § 110 zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů), Více na stránkách www.mesto-zatec.cz Nabízíme: pružnou pracovní dobu 5 týdnů dovolené + 4 dny pracovního volna stravenkové karty osobní příplatek až do výše 50 % platu + stabilizační odměna vzdělávání v rámci prohlubování kvalifikace, možnost kariérního růstu pravidelný růst platu, možnost mimořádných odměn služební mobilní telefon, služební notebook příspěvek na kulturu, sport, rehabilitaci a vzdělávání příspěvek na vitaminové doplňky či očkování příspěvek na životní nebo penzijní pojištění možnost účasti na sportovních turnajích v rámci reprezentace města Žatec společenské a kulturní aktivity stabilní a profesionální zázemí přátellský kolektiv písemné přihlášky včetně příloh doručí uchazeč na adresu: Městský úřad Žatec Útvar tajemníka úřadu nám. Svobody 1, 438 01 Žatec nebo osobně prostřednictvím podatelny Městského úřadu Žatec, nejpozději do 16.02.2023 do 10:00 Více na stránkách www.mesto-zatec.cz., úřední deska sekce výběrová a konkursní řízení
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Žatec
náměstí Svobody 1
43801 Žatec
Kontaktní osoba Bc. Kateřina Černá DiS.

Místo výkonu práce na mapě

náměstí Svobody 1, 43801 Žatec

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1259 uživatelů