Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Žatec - Žatec

Pracovní pozice pozice - vodní hospodářství 02

Místo výkonu práce náměstí Svobody 1
43801 Žatec
Okres: Louny
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 23 390 do 34 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Město Žatec o pozici místo výkonu práce: Město Žatec zástup za MD Popis činnosti pracovního místa Zajišťuje výkon státní správy v oblasti vodního zákona, pokud tento zákon nestanoví jinak, a zákona o vodovodech a kanalizacích, v celém správním území obce s rozšířenou působností Žatec. Zajišťuje aktualizaci seznamu členů a uvedených údajů povodňových komisí. Vydává osvědčení nebo potvrzení podle zvláštních zákonů v působnosti celého správního úřadu. Provádí úkony v řízení o přestupcích, projednávání přestupků a rozhodování o nich, s výjimkou rozhodování o přestupcích příkazem na místě. Samostatně provádí specializované kontroly a státní dozor nad plněním povinností daných zákony o životním prostředí právnickým nebo fyzickým osobám oprávněným k podnikání podle obvyklých postupů včetně přípravy návrhu opatření a rozhodnutí o sankcích za neplnění povinností stanovených předpisy o ochraně životního prostředí nebo jejich prominutí, například o pozastavení nebo ukončení činnosti fyzických nebo právnických osob, o pozastavení platnosti osvědčení vydaného pověřenou osobou. Koordinuje protipovodňová opatření v lokálně ohroženém území. Koordinuje řešení ekologických havárií na daném území. Podílí se na vydání koordinovaných a koordinovaných závazných stanovisek. Podílí se na přípravě návrhů opatření proti suchu. Ostatní předpoklady: VŠ vzdělání v magisterském či bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického, právnického či environmentálního směru, ovládání PC (Microsoft Word a Excel, poštovní klient); výhodou práce v programech VITA, GINIS a CRVE více na stránkách www.mesto-zatec.cz Nabízíme: pružnou pracovní dobu 5 týdnů dovolené + 4 dny pracovního volna stravenkové karty osobní příplatek až do výše 50 % platu + stabilizační odměna vzdělávání v rámci prohlubování kvalifikace, možnost kariérního růstu pravidelný růst platu, možnost mimořádných odměn služební mobilní telefon příspěvek na kulturu, sport, rehabilitaci a vzdělávání příspěvek na vitaminové doplňky či očkování příspěvek na životní nebo penzijní pojištění možnost účasti na sportovních turnajích v rámci reprezentace města Žatec společenské a kulturní aktivity, stabilní a profesionální zázemí přátelský kolektiv Zájemce o pracovní pozici podá na Městský úřad Žatec písemnou přihlášku, a to v termínu do 20.02.2023 do 13:00, více informací na www.mesto-zatec.cz, úřední deska/výběrová a konkursní řízení
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Žatec
náměstí Svobody 1
43801 Žatec
Kontaktní osoba Bc. Kateřina Černá DiS.

Místo výkonu práce na mapě

náměstí Svobody 1, 43801 Žatec

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 801 uživatelů