Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Generální ředitelství cel - Brno

Pracovní pozice udržbář/ka (domovník/ice)

Místo výkonu práce Traťová 739 / 8
Bohunice
61900 Brno
Okres: Brno-město
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 17 900 do 21 750 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 02. 2023
Co říká Generální ředitelství cel o pozici První kontakt e-mailem nebo telefonicky v pracovní dny od 7:00 hod. do 15:30 hod. Místo výkonu práce: CÚ pro JMK, Brno, Traťová 6 a 8 Náplň práce: - běžná údržba a drobné opravy v objektech CÚ pro JmK - opravy, údržba, montáž a demontáž zařízení v kancelářích a skladech (např. skladovací regály, nábytek). - obsluha kotelny v objektech Brno Traťová - plnění úkolů manuálního charakteru - manipulace s materiálem, MTZ, fyzická likvidace vyřazeného majetku, úkoly v oblasti autoprovozu (např. péče o akumulátory SMV,pneumatiky, převoz do servisu apod.) - údržba skladového areálu v Boskovicích včetně letní a zimní údržby venkovních prostor -běžný úklid a zimní údržba komunikací, přilehlých pozemků a parkoviště v areálu Brno Traťová a Koliště Požadavky: - střední 8vzdělání s výučním listem - čistý trestní rejstřík - řidičský průkaz skupiny "B" - manuální zručnost, samostatnost, spolehlivost Doba určitá na rok s možností změny na dobu neurčitou. Zaměstnanecké výhody: po zapracování možnost přiznání osobního příplatku výkonnostní / cílové odměny 5 týdnů dovolené 5 dnů placeného volna příspěvek zaměstnavatele na stravování osobní účet z fondu FKSP (sport, kultura, rekreace apod.) po splnění podmínek příspěvek na penzijní připojištění (nad rámec osobního účtu FKSP) dotované rekreace a dětské tábory (nejen ve vlastních zařízeních)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Generální ředitelství cel
Traťová 739 / 8
Bohunice
61900 Brno
Kontaktní osoba Ilona Šafaříková

Místo výkonu práce na mapě

Traťová 739/8, 61900 Brno - Bohunice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1992 uživatelů