Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TELEFONY.CZ s.r.o. - Jenišov

Pracovní pozice Technik/technička oprav mobilních telefonů

Místo výkonu práce Obchodní 30
Pod Rohem
36001 Jenišov
Okres: Karlovy Vary
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 25. 01. 2023
Co říká TELEFONY.CZ s.r.o. o pozici Kontakt: Obermajer Roman, tel.: 722 944 944, e-mail: prace.@mobilprovas.cz Pro náš nově otevíraný servis mobilních telefonů v hypermarketu Globus Havířov hledáme šikovného technika/techničku. V případě zájmu nás prosím kontaktujte výhradně e-mailem na prace@mobilprovas.cz Na email nám pošli životopis s tvojí fotografií a dopis proč chceš u nás pracovat. Pokud nás Tvůj profil zaujme, budeš během jednoho týdne telefonicky kontaktován a následně pozván na osobní pohovor. Co ti můžeme nabídnout: o zajímavou práci s nejnovějším SW i HW vybavením o nástupní plat 30.000,-Kč, po zapracovaní motivující finanční ohodnocení dle počtu provedených zakázek - vše se odvíjí od Tvojí zručnosti o sympatické kolegy a fajn šéfa o úvodní 3-5 týdenní zaškolení na naší brněnské centrále o zázemí stabilní a dynamicky rozvíjející se společnosti o slevy na firemní produkty a výhodné zaměstnanecké mobilní tarify o pracovní dobu od pondělí do pátku od 9.00 do 17.30 hod. o hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou Co bude náplní tvojí práce: o pozáruční opravy mobilních telefonů všech značek - Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Sony, iGet, MyPhone, Alcatel, LG, Lenovo, HTC, Asus, Blackberry, Aligator, Acer, Microsoft (Nokia) a další… o samostatná práce na PC a na internetu o průběžně budeš rozvíjet své odborné znalosti a dovednosti Očekáváme od tebe, že: o jsi manuálně zručný/á a pečlivý/á o už jsi někdy něco rozložil a dokázal to složit zpátky o máš chuť pracovat a učit se novým věcem o zvládneš práci s počítačem na vynikající úrovni o máš minimálně základní znalost technické angličtiny o jsi optimista o splňuješ podmínku morální a trestní bezúhonnosti o jsi spolehlivý/á a zodpovědný/á Bonusy/prémie, Provize z prodeje, Sleva na firemní výrobky/služby
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TELEFONY.CZ s.r.o.
Obchodní 30
Pod Rohem
36001 Jenišov
Kontaktní osoba Roman Obermajer

Místo výkonu práce na mapě

Obchodní 30, 36001 Jenišov - Pod Rohem

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1584 uživatelů